HomeActualitateiPhone 7 și Iphone 8 au fost lansați în...

iPhone 7 și Iphone 8 au fost lansați în Teleorman

O familie din  Buzescu, județul Teleorman, a adus în piața din comună, iPhone 7 și iPhone 8, o pereche de gemeni, cei mai noi membri  ai cortului.

Proaspătul tătic, vizibil emoționat, a declarat următoarele: “Vreau să ajungă vorba la americani, să vadă că sunt mai șmecher decât ei! Prin urmare, eu și piranda  mea, ne-am botezat puradeii  iPhone și le-am dat câte o cifră, în funcție de ordinea în care au venit pe lume. Astăzi, am plăcerea să vă prezint, iPhone 7 și iPhone 8”, a declarat Măru Geamgiu.

Gemenii, fată și băiat, au capul acoperit cu păr, cântăresc  fiecare câte patru kg și au lungimile de 50, respectiv  51 cm. Spre deosebire de frații lor, au fost mult mai grei la naștere, consumă mai multă mâncare și sunt mai silențioși. “Mie mi-a plăcut mult Albă ca Zăpada și cei șapte pitici. Visul meu era să-mi numesc puradeii după piticii din poveste, însă Măru  a vrut să le punem nume străine. Am făcut bine că l-am ascultat, că altfel piticii s-ar fi epuizat  și nu aș mai fi avut cum să-i numesc pe ăștia mici”, a mărturisit Datoria Geamgiu, mama iPhon-urilor.

Părinții au mai declarat,  că își doresc să se oprească la iPhone 10, apoi să se reorienteze în privința numelor.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare