HomeActualitateISIS a lansat jocul Pokemon Go West, ediție limitată...

ISIS a lansat jocul Pokemon Go West, ediție limitată pentru islamiști

Chiar dacă par niște troglodiți veniți direct din comuna primitivă să dea în cap cu toporul, maceta sau camionul oamenilor civilizați, teroriștii islamici sunt foarte la curent cu tehnologia modernă, după cum au demonstrat-o și astă vară, când și-au făcut selfieuri cu Merkel de pe cele mai noi variante de iPhone. Tocmai pentru că iubesc mult tehnologia occidentală, deși urăsc tot ce înseamnă cultură, ei nu putea rămâne indiferenți și la noua manie care a cuprins omenirea – Pokemon Go.

După ce au studiat jocul, experții în cibernetică ai Statului Islamic au reușit să recreeze, în peșterile și bordeiele unde locuiesc, o variantă a acestuia, destinată exclusiv islamiștilor. Intitulat Pokemon Go West, jocul îi îndeamnă pe toți pitecantropii care au citit în viața lor doar pozele din Coran să dea năvălă în Occident, ori prin Turcia, ori prin Grecia, pentru a vâna pokemoni. Cei mai căutați pokemoni sunt francezii, aceștia prezentând avantajul că sunt păziți de milițieni-pikaciuciu, de-a dreptul prostovani. Și polkemonii germani sunt foarte căutați, deși acum sunt mai greu de vânat, ei stând mai mult prin case după recentele atentate.

Jocul îmbină realitatea virtuală cu lumea reală, în sensul că, ori de câte ori văd un pokemon în carne și oase vorbind în franceză sau germană, dreptcredincioșii teroriști nu trebuie să apese touch-screen-ul telefonului pentru a-l captura, ci să apese direct butonul bombei artizanale cu care Go Pokemon West vine la pachet, pentru a-i distruge de tot pe bieții pokemoni total dezarmați în fața acestei vânători.

De asemenea, pentru a spori interesul islamiștilor față de joc, compania producătoare, Bum-Bum Productions, oferă și premii celor care vânează pokemoni. Astfel, cei care vor detona de la o sută de pokemoni în sus vor primi bonus încă zece fecioare la alea 72 trecute în setări, în vreme ce codașii care nu vor reuși nici măcar să aprindă fitilul, o vor primi ca bonus pe Angela Merkel, să o ia la ei acasă și să facă ce vor cu ea.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare