HomeActualitateIzabello, unde mi-ești?

Izabello, unde mi-ești?

Lumea internetului este întotdeauna plină de proști, de gafe și de GIF-uri. Asta e legea naturii. Să zicem că, dacă Darwin a inventat Legea Evoluției, atunci suita asta de hipsteri obosiți, tocilari și homosexuali a inventat Legea Internetului. Nu știți care e aceasta? Simplu. Aduni o ceată de țărani, ciobani sau cetățeni cu dezvoltarea mintală și dentară a unui copil de un an și îi pui să scrie un post pe Facebook ori să încarce un comentariu la ultimul videoclip al lui Salam.

Evident, ei nu pot să facă nimic din chestiile astea. Și atunci te trezești cu o dilemă existențială. Să-l ajut sau să nu-l ajut? Iar tu, bineînțeles, îl lași în voia lui închis în casă, și pleci la Lidl, pentru că e săptămâna reducerilor.

E, uite asta e treaba cu Izabella. Pentru aceia dintre voi care ați fost într-atât de ignoranți încât să nu puteți să vedeți detaliile din spatele știrilor cu personajul de față, Izabella este o fată din Constanța care nu a știut să folosească Facebook-ul. Mă întreb, însă, acum, unde te-ai născut încât să nu poți să-ți creezi un cont, adolescentă fiind. În junglă? În Caracal? În pușcărie? Pe bune acum, până și Dan Diaconescu are cont. Și ăla are mai puțini dinți decât cel mai sărac bostan de Halloween.

Cică Izabella asta, pe lângă faptul că abia a reușit să tasteze trei litere la nume și prenume, a adăugat din greșeală, la data de naștere, o petrecere de aniversare. Până acum, la petrecerea asta s-au înscris peste 90.000 de oameni, inclusiv Victor Ponta, Justin Bieber sau Klaus Iohannis. La ce căcat îi trebuie lui Victor Ponta ziua Izabellei? Păi să-și facă reclamă.

Să râdă lumea la ce glume prolifice face prim-ministrul. Și Iohannis la fel. Da' ăla o ia mai ad-litteram, cu discursuri, pentru ca în final să spună că merge. Mă rog, o să scriu ceva despre politicieni și rețele sociale în alt material, că acum îl strică pe cel de față de tot.

Bineînțeles, ca după orice eveniment, s-a deschis și o pagină de web, în care niște cetățeni dubioși au trucat niște poze, punând ziua Izabellei peste tot. Foarte curând, pagina a strâns un număr record de câteva mii de vizualizări și like-uri, pentru ca, mai apoi, să-mi infecteze news-feedul cu haș taguri #ziuaIzabellei. Așa că, Izabello, oricine ești, orice ai vrea, te rog foarte mult, nu mai pune mâna pe tastatură în viața ta. Nici pe calculator.

Gândește-te că ai tăi au muncit ca tu să ai pisiu din sufragerie, iar tu habar n-ai să-l folosești. Și încearcă să te întrebi de ce nu poți să-l folosești, iar apoi, vezi dacă treci un test din ăla cu forme de se dă la maimuțe. Dacă nu-l treci, e clar, nu te mai lupta. Viața ți-e potrivnică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare