HomeActualitateKelemen Hunor a primit un Ice Bucket cu apă...

Kelemen Hunor a primit un Ice Bucket cu apă Harghita. În cap.

Candidatul la alegerile prezidențiale pentru postul de președinte al Ungariei, scuze, al României, Úr Kelemen Hunor vrea niște modificări prin Constituția României. Acesta a declarat ieri că: "România, în sens etnic, nu poate fi Stat Național". Auzind-i cuvintele, câțiva români au afișat un banner pe care scria "Dacă s-a terminat 1-1, nu înseamnă că facem juma juma țara asta!" Mai mult, toți maghiarii din Covasna și Harghita au ieșit în stradă ca să arate întregii țări că, de fapt, în cele două județe trăiesc și foarte foarte mulți români. Într-adevăr, cei 14 români de origine română, născuți în România, din Romania, nu au participat la manifestare.
De asemenea, Kelemen a spus că maghiarii din Covasna nu vor doar autonomie, vor ca începând din clipa în care el va deveni președintele României, termenul de Curriculum Vitae (CV) să dispară, deoarece acesta provine de pe plăcuțele de înmatriculare ale mașinilor din județ.
La încheierea discursului, Kelemen Hunor a primit o găleată cu apă plată "Harghita" în cap, gen Ice Buket Challenge. "I-am turnat-o ca să se trezească. Visa prea mult la o Românie din care să excludem termenul de Stat Național!", a declarat posesorul găleții.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare