HomeActualitateLa Bellu au început deja pregătirile pentru cazarea delegaţilor...

La Bellu au început deja pregătirile pentru cazarea delegaţilor la Congresul PSD

Strâns uniţi în jurul celui mai iubit reprezentant al boborului, delegaţii PSD se pregătesc cu ardoare pentru Congres. Nimeni nu mai ţine minte al câtălea Congres este, pentru că pesediştii nu ştiu, din fabricaţie, să numere decât până la 2 găleţi, 3 kilograme de zahăr şi 4 litri de ulei, aşa că, la acest eveniment sala va scada, la unison, “Liviu Dragnea reales, la al ‘nşpelea Congres”.

Deja în Capitală au început pregătirile pentru ca reuniunea pesedistă să fie un succes de logistică. Cazarea se va face tovărăşeşte, funcţie de venituri. Pentru baronii locali (cei care nu au fost deja cazaţi la Rahova) cu venituri din şpăgi, licitaţii şi alte mânării mai mari de 1 milion de euro, se vor rezerva camere la cele mai scumpe hoteluri din Bucureşti. Delegaţii care au reuşit să fure, sub mandatul VV Ponta sub 1 milion de euro vor fi cazaţi la moteluri, hanuri sau pe la rudele sărace din Bucureşti, în vreme ce delegaţii din sudul ţării vor fi duşi direct la Bellu.

“Ne aşteptăm la un aflux de delegaţi din Teleorman, Olt, Dolj şi alte judeţe din sud, le-am pregătit un meniu special de parastas, cu aperitive, felul I, felul II şi colivă. Sper să le placă la noi şi să nu ne bântuie după aceea cu reclamaţii la OPC”, a precizat un reprezentant al Cimitirului Bellu. Pentru că, aşa cum s-a anunţat, Liviu Dragnea va face echipă cu Valerică Zgonea, conducerea PSD a ţinut să-l invite la Congres şi pe colegul acestuia din urmă, Mihai Viteazul, aşa cum ne-a declarat, în exclusivitate, unul dintre organizatori: “I-am trimis domnului Mihai Viteazul o invitaţie la mănăstirea Dealu, dar ne-a sunat pe urmă să ne spună că a rătăcit-o. Mihai Viteazul ăsta e un aiurit, nu ştie niciodată de capul lui!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare