HomeActualitateLa loc telecomanda, bey!

La loc telecomanda, bey!

– Aţi mai văzut în ultimul timp ştirile de pe Al-Jazeera? Ei bine, toţi prezentatorii sunt figuri normale, înţolite occidental, fără turbane şi bărbi fundamentaliste. Invers, poate ar fi timpul ca şi Antena 3 să renunţe la tonomatele în costume scrobite şi să-şi îmbrace, înainte de alegeri, ciutacii şi gâzii în adevăratele lor cearşafuri de talibani.

– Florin Piersic face reclamă la Nufărul. Probabil s-a lipit de curăţătoria de stat încă de pe vremea când ducea la spălat costumele pline de coji de seminţe de la Mărgelatu.

– Ca să vezi cât de rotundă e viaţa, am urmărit-o la Brancu, în emisiunea lui insipidă, pe madam Gabriela Vrânceanu-Firea-Etcetera, femeia cu douăceci-ci-ciapte de nume şi un început de carieră politică. Madam Pandele fredona cu foc o geampara populară din zona Voluntari, cred. Deci, după ce a venit dintr-un fund de ţară, a prezentat ştiri, a fost purtător de cuvânt la Guvern, moderatoare, redactor-şef de revistă, şi acum politician, de fapt, tot o ţărancă a rămas.

– Pe Discovery World în emisiunea „Avioane Uimitoare” era prezentat B-52-ul american, ăla Gay. Enola Gay. Sper că nu s-au uitat şi ştabii de la Ministerul Apărării la emisiune, că poate le vine ideea să nu mai luam F-16 la mâna a doua, ci şandramaua aia B-52 de la Hiroshima.

– La Romantica, în emisiunea „Războiul mireselor”, mai multe americance tunate se întrec în nunţi. Care are nunta cea mai frumoasă câştigă. De ce nu s-o fi înscris şi Borcea, făcea nunta la Miami şi câştiga concursul cu cea mai manelistă nuntă de pe glob.

– Când a picat Zăvoranca, atât în penibil, cât şi pe burtă, la Cancan TV, aţi văzut reacţia prezentatorului Artene? A început să aplaude, semn pentru aplaudacii din platou să se hăhăie ca ghiolbanii. Cum ar fi fost la căzătura lui Boc, acum câţiva ani, Andrei Gheorghe să aplaude şi să râdă ca prostu-n târg. Asta face diferenţa, băi, Turtene!

– Păcătos, la show-ul lui căpătos rău, s-a văzut copleşit de asistenta Cruduţa. Fata dansa, comenta, lansa capetele de ştire în timp ce tipul cu salariul mai mare zâmbea jenat. Daniele, dacă tot face Daniela toată treaba, măcar fă-i cinste. Ştii că-i crapă buza.

– Confruntarea televizată dintre vicele american Joe Biden şi ajutorul lui Romney, Paul Ryan, ne-a demonstrat că noi avem probleme cu sistemul de conducere. La o eventuală dezbatere, ajutorul mai treaz al lui Antonescu, Ponta, nu ştim cu cine ar polemiza. Că ajutorul lui Băsescu tot Ponta pare să fie.

– Turcescu s-a supărat rău pe Mămăruţă, din cauza tufei de Tufaru. Mare noroc avem că nu-i dictatură militară, că se supăra colonelul şi te punea, Cătăline, să freci cu periuţa de dinţi tot platoul prin care a călcat creatura. Şi sigur făceai hepatită.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare