HomeActualitateLa mulți nani! 2017, anul în care ne reîntoarcem...

La mulți nani! 2017, anul în care ne reîntoarcem în pom

Dacă PSD ar guverna doar pe hârtie ar fi de departe cel mai performant partid din România. Nimeni nu minte la fel de bine ca ei și nici un alt partid nu are atâta imaginație cât să prostească mase largi de populație. Pentru PSD guvernarea se rezumă la o compunere frumoasă în care „românii”,  personajul principal, sunt acoperiți cu lapte și miere. Pensiile cresc umflate cu pompa, salariile bugetarilor bat lefurile din marile companii, țara se transformă în șantier iar educația și sănătatea devin adevărate ateliere de magie din care ies oameni sănătoși și deștepți pe bandă.

Nici un partid nu reușește să vândă aceste minciuni penibile mai bine ca PSD. Și nimeni nu reușește să dea vina pe grelele moșteniri așa cum o face acest partid al bandiților fără frontiere, atunci când vine scadența promisiunilor. Schema care prostește periodic mase mari de oameni este aceeași. Dacă PSD participă la alegeri fiind la putere „românii” află că o duc așa de bine că nici nu-și dau seama. Bandiții își arogă inclusiv beneficiile aduse de fenomenele meteo, în vreme ce tot ce se întâmplă negativ devine vina opoziției, care n-are soluții și joacă distructiv, la rupere. În 2012 i-a blocat Băsescu, în 2014 i-a frânat Klaus. Aceste minciuni ordinare au prins perfect la proști, căci doar ei nu se prind că un partid cu 70% susținere în Parlament face un președinte nerelevant în actul de guvernare.

Când candidează din opoziție PSD își arată măiestria în minciună și manipulare, măiestrie neegalată până în prezent de nici un alt partid. Așa s-a întâmplat la alegerile din 11 decembrie. După o guvernare mizerabilă marcată de scandaluri de corupție care au culminat cu inculparea lui Ponta, premierul minune, PSD s-a prezentat în alegeri propunând soluții minune pe care n-a reușit să le găsească între 2012 și 2015 cât s-a aflat la butoane.

Scăderea TVA, în special la alimente, o măsură prin care s-a umflat profitul marilor lanțuri de retail, și reîntregirea veniturilor bugetarilor au fost singurele măsuri care au plantat praf în ochii naivilor. Profitând de măsurile de ajustare severă promovate cu mari costuri de guvernele precedente, PSD s-a retras de la guvernare în 2015, după scandalul de la Colectiv, lăsând o creștere economică statistică bazată pe austeritatea impusă de Boc &Co, dar cu un deficit în creștere din care s-au finanțat toate măsurile populiste și neeconomice. Pe final de mandat prim ministrul inculpat Puie Monta a fost nevoit să suprataxeze carburanții și să impoziteze construcțiile speciale pentru a nu trimite economia direct în șanț.

Campania electorală din decembrie a fost un recital de minciuni orchestrate de niște evrei și rostite de ciobanii politici ai PSD. Păstorul condamnat Liviu Dracnea a oferit un regal excepțional de povestiri nemuritoare, numai bune adormit proștii cu drept de vot. Spitale regionale, mii de kilometri de autostrăzi, salarii ca-n Elveția, prețuri ca-n Albania, pensii de securiști pentru toți „românii”  și multe alte tâmpenii d-astea pe care nici măcar Făt Frumos nu e în stare să le pună în practică. Milioanele de fraieri care au ștampilat PSD nu s-au întrebat de ce n-au primit toate aceste daruri în cei 3 ani de guvernare a bandiților. Cu o armată de zombi teleghidați care au recitat impecabil poezia evreiască intitulată „Îndrăznește să crezi”, PSD a umflat 45% din voturile exprimate de ratații care votează tradițional, cu stomacul. Pușcăriașul din Alexandria, la care cască acum gura jumătate de țară și de la care se așteaptă bunăstare și fericire maximă, a dus golănia evreiască din campania electorală și mai departe. De data aceasta Dracnea le-a spus „românilor” tâmpiți și calendarul după care se vor îmbogăți. Evident că toate beneficiile promise curg din 2019 sau 2020, adică după ce gașca de penali trimisă la guvern va reuși să fure suficient cât să-i facă plinul condamnatului și ciracilor lui.

Cu deficite cronice și resurse de creștere inexistente, economia românească pârâie din toate încheieturile în ciuda statisticilor care o plasează pe trend ascendent și a graficelor electorale ale PSD care o arată ca fiind dopată cu steroizi. Cu salarii majorate din pix și o balanță externă deficitară la toate capitolele, România PSD crește pe importuri și supraviețuiește pe credit. Orice strănut din zona euro o poate trimite de pe culmile creșterii statistice în subsolul recesiunii, acolo unde a mai fost mânată spre dezastru de un PSD majoritar în parlament și de un guvern inconștient condus de un senil aflat și azi la cârmă. Începând de mâine filmul electoral regizat de PSD se termină iar bipezii care au plătit bilet și așteaptă cadourile promise sunt așteptați să se reîntoarcă în copacii din care au coborât spre a vota. Din păcate și cei care nu au votat minciunile PSD sunt tot în pom deși au făcut eforturi să coboare de acolo.

Respectând totuși tradiția și vă urăm un an mai bun, deși e foarte sigur că nu va fi deloc așa.  

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare