HomeActualitateLIVE-TEXT: Plimbarea vuvuzelelor de la Antena 3 în jurul...

LIVE-TEXT: Plimbarea vuvuzelelor de la Antena 3 în jurul Palatului Cotroceni

Aşa cum anunţă de două zile Antenele, astăzi, toţi vuvuzeii şi toate vuvuzelele din Intact se vor plimba în jurul Palatului Cotroceni, spre a protesta împotriva ticăloşiei băsiste, care i-a lăsat orfani de curul patronului. Pentru că o asemenea iniţiativă merită popularizată cum se cuvine, cu începere de la ora 17:00 vă vom ţine la curent cu tot ce se întâmplă, minut cu minut, la Cotroceni.

17:00 Câteva zeci de pensionari s-au adunat deja în faţa Palatului Cotroceni, majoritatea uitând însă de ce au venit. Unii ne mărturisesc că au văzut coadă şi s-au aşezat şi ei, siguri că se dă ceva. Alţii  sunt convinşi că se află la o pomană şi se întreabă: "Da' era bătrân răposatu'?". În fine, unii spun că duminica asta nu se înghesuiseră în RATB, iar mitingul lui Badea le-a oferit o nesperată ocazie de a o face.

17:10 Adrian Ursu apare în mulţime. Şi-a luat la el doar una dintre cele trei cefe late din dotare, ca să nu saliveze prea tare pensionarii din jurul lui. Ursu poartă ochelari de soare şi un tricou pe care scrie: "Mai bine confiscat decât pe creier spălat". Niciunul dintre lobotomizaţii din jurul lui nu pricepe aluzia.

17:15 Badea şi Gâdea se alătură şi ei protestului. Sunt traşi la faţă, de necaz că de două zile n-au mai fost deloc traşi la spate.

17:20 Printre plimbăreţi, figuri vechi, cunoscute din Piaţa Universităţii: "Am venit că oricum mă plătise Voiculescu pentru două mitinguri în avans", ne-a mărturisit unul dintre cei prezenţi.

17:22 Mihai Gâdea este asaltat de pensionare, dornice să-l pupe. Fiindcă buzele îi permit, Gâdea pupă câte cinci babe deodată, ca să termine mai repede. Directorul Antena 3 poartă un tricou pe care scrie "Imposibil de confiscat". Asta s-o spună băncilor unde are credite!

17:30 Toţi angajaţii Antena 3 sunt prezenţi la miting. Pentru că nu există condică de prezenţă, angajaţii se semnează pe limba lui Mircea Badea.

17:35 Mihai Gâdea se urcă într-o maşină neagră, care demarează în trombă. Probabil mogulul are nevoie de el la Rahova: aşa e când te-apuci să combini varză&cârnat cu ciorbă de fasole.

17:40 În sfârşit, apare şi Dana Grecu, scuzându-se că a întârziat: din greşeală, îşi luase o bluză prea decoltată, care-i punea prea mult în evidenţă pieptul păros şi plin de muşchi.

17:50 Potrivit specialiştilor, media de vârstă a celor prezenţi la miting este de 90 de ani. Sorin Oprescu exultă: "Dacă mai aduc babele de la vreo trei aziluri, mai scot un record mondial: mitingul cu cei mai bătrâni participanţi".

17:55 Mircea Badea poartă un tricou cu muşchi, pe care scrie: "Justiţia execută ordine şi oameni".  E bucuros că Mamaie l-a lăsat la miting.

18:00 S-a întors Gâdea. Are ochii în lacrimi şi două urme de buci de obraz. Probabil despărţirea de mogul a fost sfâşietoare.

18:05 Mircea Badea strigă: "Treceţi pe trotuar! E mai bine pe trotuar!". Trotuaru-i un fleac, Mirci, să vezi cum e pe Centură!

18:10 După ce a strâns mâinile câtorva sute de pensionari, Mircea Badea refuză să mai dea mâna cu cineva: "Mai vreau să-mi mai folosesc mâna şi în scopuri personale", explică el, încruntat.

18:15 Începe să adie vântul. Gâdea murmură, ca pentru el: "E plăcut vântul ăsta, dar nu se compară cu al Domnului Profesor Voiculescu!".

18:20 Sute de români se bucură că s-au fotografiat cu Mircea Badea: "N-am apucat să merg la mare cu copiii anul ăsta, aşa că am venit aici, să nu se mai plângă că n-avem poze cu maimuţa!", ne-a mărturisit unul din ei.

18:25 Brusc, Mircea Badea dă semnalul încheierii plimbării. Sursele noastre ne informează că Badea ar fi primit un SMS pe telefon: "Vino repede, pampersul trebuie schimbat!" şi nu ştie dacă e de la Carmen Brumă sau de la Dan Voiculescu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare