HomeActualitateLiviu Dragnea denunță: Procurorii băsiști m-au pus să jur...

Liviu Dragnea denunță: Procurorii băsiști m-au pus să jur cu mâna pe Biblie!

Dosarul referendumului merge înainte, spre stupefacția celor care credeau că, fără Băsescu, va da înapoi. Procurorii cer pedeapsă cu executare pentru Liviu Dragnea. Viitorul martir politic și scriitor a declarat:

"Am fost abuzat în aceste cercetări exact ca țăranii după referendum de procurorii fascisto-băsiști. Ca și bieții oameni, mi s-a cerut să jur cu mâna pe Biblie. Eu sunt un om foarte credincios și mi-e teamă de sperjurul în fața lui Dumnezeu. Așa că am recunoscut tot: am pus morții să voteze, i-am multiplicat până la de zece ori, am dus procentele din localități telerormănene până spre 140%, adică un prag pe care nici măcar dl Iliescu nu l-ar fi atins în vremurile bune. 

Contest însă modalitatea prin care mi-au fost smulse aceste declarații, comparabilă cu metodele folosite la Guantanamo. Va urma un proces în care voi fi nevoit să jur din nou cu mâna pe cartea sfântă. Le cer colegilor din Parlament să opereze de urgență schimbări necesare în Noul Cod Penal, în așa fel încât jurământul pe Biblie să fie interzis categoric. Unde o să ajungem, la anchete și procese juridice în Biserică?! Noi, cei din PSD, suntem așa cum a arătat și dl Ponta în campanie: ortodocși adevărați, ce mama dracului!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare