HomeActualitateMaestrul Tăriceanu - zidarul rezistenţei româneşti antimasonice

Maestrul Tăriceanu – zidarul rezistenţei româneşti antimasonice

Călin Popescu-Tăriceanu, reprezentant al Poporului: "Este limpede că domnul preşedinte este parte a unui plan ocult împotriva poporului român şi a libertăţilor câştigate la Revoluţie."

Brigada de Investigaţie Antimasonică şi Antireptiliană a Academiei Caţavencu s-a sesizat din oficiu cu privire la declaraţia dlui Preşedinte al Senatului. În urma investigaţiilor noastre specializate, am ajuns la concluzia că dl Tăriceanu ştie despre ce vorbeşte fiind, ca de obicei, în deplinătatea cunoştinţei de cauză şi a facultăţilor mintale: dnii Iohannis şi Tăriceanu sunt membri ai aceleiaşi loje masonice şi care acţionează în lumea Ocultei Mondiale sub titulatura "Cinci case". Cum s-a ajuns însă la divergenţele accentuate în ultima vreme dintre cei doi iluştri iniţiaţi români? Vom lămuri misterul în continuare, cu sprijinul unui grup de generali patrioţi rămaşi fără Tribun după asasinarea mişelească a legendarului luptător anti-Ocultă C.V. Tudor:

Dl Iohannis a devenit relativ recent membru al lojei menţionate, după ce o decizie a Justiţiei l-a evacuat cu forţa din loja masonică imediat superioară, "Şase Case", prin sprijinul căreia devenise Preşedinte al României învingându-l pe ultima sută a campaniei prezidenţiale pe reprezentantul lojei "Patru Case", Victor Ponta. Cu toate acestea, Marii Maeştri ai lojei "Cinci Case" îi acordă noului promovat un tratament preferenţial în ierarhia grupării, pregătindu-l pentru accederea în secţiunea specială a grupului, "Două case la Cotroceni", din care face parte şi Comandorul Reptilian de Rit Scoţian Traian Băsescu. Dl Tăriceanu, intrat mai de mult în loja "Cinci Case", după ce înălţat-o şi pe a cincea prin ultima sa căsătorie, şi-a exprimat profundul dezacord faţă de ascensiunea prea rapidă şi nemeritată a dlui Iohannis, ameninţând conducerea cu mutarea în loja "Şase Case" printr-un nou divorţ şi, evident, o nouă recăsătorire. Demersul său nu a fost luat în seamă de superiori, aceştia promiţându-i excluderea din Organizaţie, cu picioarele înainte.

Dl Tăriceanu, având şi origine grecească în biografie, a replicat cu îndrăzneală nebună ameninţând că nu-şi va mai achita datoriile istorice către lojă, acordate pentru a fi ajutat să-şi plătească pensiile alimentare. Domnia sa a mers pe principiul românesc "ori la bal, ori la balamuc", ştiind bine că, în cazul includerii dlui Iohannis în loja "Două Case la Cotroceni", dânsul va fi evacuat din demnitatea înaltă deţinută acum în cadrul Casei Poporului, ajungând inexorabil tot în situaţia de a deveni rău-platnic faţă de fostele soţii. De aici şi până la declararea publică a conflictului său cu masoneria şi preferatul acesteia a fost un singur pas, pe care dl Călin l-a făcut cu acelaşi curaj cu care a făcut mereu primul pas în căsătorie.

Nu putem decât să apreciem temeritatea acţiunilor dlui Tăriceanu ştiind cât de riscant este să te opui Ocultei. S-a văzut asta atunci când Victor Ponta a fost nevoit să abandoneze postul de Prim-ministru, pentru a salva Bucureştiul ameninţat cu incendierea de Iohannis şi susţinătorii săi oculţi. Nu credem să se ajungă la înţelegeri amiabile, pe care neînfricatul domn Tăriceanu le obişnuieşte doar în raport cu soţiile ce îl părăsesc în faţa notarilor, mai ales când fostele sunt chiar ele notarii publici.

Conflictul se anunţă sângeros şi de lungă durată; dar, cum noi ştim de pe internet că Oculţii întotdeauna câştigă, este de aşteptat ca dl Tăriceanu să primească, prin ajutorul Justiţiei dominate de ei, o casă (din piatră şi zăbrelită) în plus; asta deoarece Marii Maeştri au considerat că lichidarea fizică ar fi mult prea inumană chiar şi pentru masonerie, lăsând cinci femei să trăiască doar din alocaţiile prietenilor de familie care i-au preluat (şi-i vor prelua) dlui Tăriceanu nevestele.

Să sperăm însă că naţiunea, la sesizările repetate ale Preşedintelui Senator, a înţeles gravitatea situaţiei şi va îngenunchea Oculta la alegerile din decembrie, menţinându-l în viaţa politică pe postul ce i se cuvine de drept, acela de Mare Maestru Combinator cu gândul numai şi numai la Popor. Ieşiţi la vot şi plesniţi Fiara Masonică peste bot, români luminaţi!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare