HomeActualitateManeliștii salută viziunea lui Andrei Marga pentru ICR

Maneliștii salută viziunea lui Andrei Marga pentru ICR

Marile vârfuri ale manelelor românești s-au reunit, de curând, într-o conferință de presă, pentru a-l felicita pe Andrei Marga pentru decizia sa de a promova numai valorile adevărate și cunoscute ale culturii mioritice și nu elementele subversive tinerești, care pun svastici pe ponei roz și, mai grav, nu se îmbracă în port popular tradițional la vernisajele și lansările lor de carte. „Păi cine are mai multă valoare ca noi, mânca-v-aș peleul tăul?!”, a declarat, într-o conferință de presă, Nicolae Guță, flancat de alți experți în valoare din cultura românească, precum Adrian Minune, Florin Salam și Brazilianu. „Cum v-am zis și într-un hit al meu, băgat pe sistem turbo, și când mor am valoare!” Maneliștii simt că ei sunt cei vizați de strategia Marga, mai ales că muzica lor „corespunde gustului majorității populației”, și promit că ei le vor arăta străinilor ce înseamnă să ai valoare și talent. Marii artiști au și propus un nou slogan pentru ICR: „Cultura. Pe sistem turbo!”.

Aceștia au venit și cu o serie de idei de promovare care ar trebui să-l ajute pe Marga cu strategia de promovare a adevăratei fețe a culturii românești. De-acum încolo, fiecare sediu ICR din străinătate va trebui dotat cu cele mai ieftine boxe de pe piață, din care să răsune metalic, la orice oră, cele mai bengoase manele, date la maximum. De asemenea, orice mapă ICR va trebui să conțină un CD cu mp3-uri conţinând un potpuriu cu cele mai adevărate hituri, atent selectate de Dan Bursuc, care a fost nominalizat pentru postul pe care a activat până acum Mircea Mihăieș.

Din păcate, conferința de presă s-a terminat brusc, după ce Guță a susținut că el are mai multă valoare ca Adrian Minune. Apoi, totul a degenerat într-o bătaie generală între bodigarzii artiștilor, în timp ce Minune și Guță își măsurau calitățile vocale înjurându-se ca la proverbiala ușă a cortului.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare