HomeActualitateMari jucători profesioniști de poker care au pierdut o...

Mari jucători profesioniști de poker care au pierdut o mare parte din câștigurile realizate la poker!

Jucătorii aflați la început de drum visează întotdeauna să câștige sume mari de bani  atunci când joacă poker ca la aparate, iar întreaga lor existență să se schimbe pentru totdeauna. Își doresc acest lucru mai ales atunci când văd cum idolii lor, jucători profesioniști în acest sport la minții reușesc să aibă parte de evenimente incredibile, în care au parte nu doar de bani, ci și de faimă și multe alte avantaje.

Dar ceea ce mulți oameni nu au auzit despre acești jucători este că și acești jucători nu au câștigat întotdeauna și nu o fac la un nivel constant, iar de multe ori s-a întâmplat că banii câștigați să fie pierduți foarte ușor. Pentru că atunci când joci poker fără să îți faci o strategie și fără să-ți limitezi bugetul, întotdeauna va exista riscul de a pierde foarte mulți bani.

1. Phil Galfond

Este jucătorul care a început să joace în anul 2008 și a făcut peste 8 milioane de dolari din poker online. Atunci când jocul ca la aparate 2-7 Triple Draw a devenit popular pe scena pokerului, acesta a început să joace și a pierdut aproape 2,5 milioane de dolari.

2. Di Dang

Unul dintre cei mai apreciați și constant jucători de poker online, Dang nu a putut evita o criză și  la începutul anului 2009 a reușit să piardă 2,6 milioane de dolari.

3. Patrik Antonius

Obținerea titlului de mare câștigător Full Tilt din 2009 au făcut ca lucrurile să meargă foarte bine pentru jucătorul finlandez. Cu toate acestea, în momentul în care a avut o serie de dureri la spate, acesta a pierdut aproape 4 milioane de dolari în anul 2010.

4. Brian Townsend

Declinul lui Townsend a început în anul 2010, atunci când a pierdut 2,5 milioane de dolari. Hotărât să-și schimbe norocul, acesta a continuat să joace, dar a pierdut încă 2 milioane de dolari.

 

 

5. Phil Ivey

Considerat unul dintre cei mai mari câștigători din istoria pokerului dup ace a câștigat peste $21,45 milioane în turneele de poker live, Ivey a pierdut peste $5 milioane jucând la mesele de 8-Game.

6. Victor Blom

Blom a apărut de nicăieri și a câștigat aproape $7 milioane din poker, dar, noii jucători de poker au început să câștige din ce în ce mai des în față acestuia. După ce a pierdut câte 1 milion de dolari contra a trei jucători de top, Brian Hastings a reușit să îl lase pe Blom fără $4,2 milioane. Valoarea totală a pierderilor sale a fost de aproape $7,5 milioane în total.

7.  Gus Hansen

Nimeni nu se apropie de pierderile lui Gus Hansen. Deși a fost unul dintre cei mai de succes jucători de poker live din istorie, jocul de poker online nu a fost atât de prietenos cu acesta. Până în prezent, conform statisticilor, acesta a avut pierderi în valoare de $20 de milioane, ceea ce îl face pe Hansen cel mai mare pierzător din poker.

Majoritatea jucătorilor obișnuiți se limitează la un buget pe care și-l pot permite atunci când joacă poker sau doar caută jocuri gratuite online pentru distracție. Așa că, înainte de a te gândi la potențialele câștiguri pe care le poți obține jucând poker la aparate, amintește-ți că mult mai important este să te distrezi!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare