HomeActualitateMedicamente TV

Medicamente TV

– L-am văzut şi pe Ianţu, la miliardarul lui indexat, cu încheietura mâinii plină de brăţărele de puştan. Ce-aveţi, fraţilor, v-aţi prostit la bătrâneţe? Azi-mâine vă băgaţi şi câte-un belciug în nas, că-i la modă. Virgile, ia vezi că sun un prieten să-ţi vopsească freza în verde.

– La Zero TV rulează o reclamă cu doi tipi în maşină, care fac un împrumut sau cam aşa ceva, o tâmpenie de spot TV. Eu cred că tipul care se îndatorează trebuie să-i dea nişte bani lui Diaconescu. Nu ştiu cu ce-l are la mână, dar merită şantajat, mama lui de ciocoi cu datorii!

– Apropo de reclame, la Naşul TV am zărit publicitate la Casa de modă Venus, exact acolo unde s-a mutat Radu Moraru cu geamul în Calea Victoriei. Clădirea e o şandrama nenorocită, pasibilă de bulină şi cu un afiş mare că închiriază spaţii. Păi să se cazeze acolo, după naşu’, şi naşa, finii, socrul mare şi mireasa TV. Asta poate să-şi ia şi o rochie Venus la modă în 1976.

– Antena îşi face promo la copia copiei Masterchef, cea cu Top Chef, parcă. Nu v-aţi săturat, frate, de emisiuni cu bucătari? Mai faceţi, nene, şi cu chelneri, că stăm pe uscat până începe ceva pe HBO Comedy.

– La Brancu în platou am prins un moment scurt, în care solistul de la taraful de studio facea bancuri cu prezervative. După care invitatul, Tămaş, a început să cânte. Păi ce-i cu inversiunea asta, de roluri? Mă aştept data viitoare să-l văd pe Brancu vânzând, în direct, nişte creme de-ale nevesti-sii. Sau a făcut-o deja? Că nu urmăresc.

– Titlu la Zero TV: Avalanşă de noi înscrieri în Partidul Poporului Dan Diaconescu. Păi, d-aia a rămas liderul fără dinţi! În avalanşa de înscrieri i-a scăpat un poporean un cot în gură.

– Pe canalul History, la emisiunea Camionagiii gheţurilor, nişte tirişti americani se plâng că merg greu cu măgăoaiele lor printre troienele de pe marginea drumurilor. Păi, să vină la noi la iarnă, pe centură, să vadă dârdâind centuriste din omăt negru! De la eşapamentele camioanelor Euro Zero.

– Ştiaţi că avem o televiziune numită Giga TV? Sau Gâgă TV, că n-au bani de diacritice. Şi acolo vegetează o emisiune intitulată Ora de veghe. Probabil că e una dintre nesfârşitele ore în care salariaţii veghează casieria, aşteptând banii de la patronul Pinalti.

– Nu ştiu cine a comentat România – Olanda pe Dolce Sport, dar e clar că el ne-a adus nenorocirea. Pe lângă faptul că nu cunoştea jucătorii, mai şi cobea tot timpul că ce rău o să fie, că ne decimează, că, Doamne, sper să nu fie gol! Aş fi dat pe Antena 1, dar postul ăla aduce mereu ghinion. Acolo l-am văzut pe Geoană ţopăind de-antenelea la alegeri.

– Corneliu Vaccin a făcut slalom pe la Antene, Pro TV, Realitatea, Cartoon Network şi cred că a trecut prin cadru şi la Doctor House. Ştiam că televizorul tâmpeşte, dar e clar că pixelii ajung să se fugărească cu gărgăunii în cap. Medicamente!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare