Medicii avertizează: ”De la atâta lapte și miere date de PSD, milioane de români vor face diabet!”

de Spartakus , 03 ianuarie 2017
Medicii avertizează: ”De la atâta lapte și miere date de PSD, milioane de români vor face diabet!”

Invitat să vorbească la România TV, între o emisiune senzațională despre ce le plăcea Ceaușeștilor să mănânce de Revelion și un nou calup de dezvăluiri incredibile despre amanta lui, Codruța, făcute de celebrul manelist Ghiță din Tahiti, Liviu Dragnea a prezentat programul de guvernare al PSD. Deși acesta ar fi putut fi sintetizat, simplu, în propoziția ”Vă dăm la toți, băi, amărăștenilor”, adevăratul prim-ministru al României (Grindeanu urmând să primească titulatura de secund-ministru, fiindcă el e oricum la mâna a doua) a început să înșire tot ce vrea să facă PSD în domeniul economic: reducerea TVA cu un punct, salariu minim de 1450 de lei, eliminarea contribuțiilor la sănătate pentru pensionari, creșterea burselor la studenți, creșterea pensiei minime, transport gratuit pe CFR pentru toți studenții, creșterea cu 20% a salariilor din administrația locală, creșterea cu 50% a salariilor pentru actori, TVA zero pentru vânzarea de locuințe, TVA ZERO petru materii prime în agricultură, TVA zero pentru publicitate, impozit pe venit zero pentru angajații sezonieri, impozit pe venit zero pentru pensii sub 2.000.

Citește si: Grindeanu s-a vopsit în negru, după ce s-a anunțat că la inaugurarea lui Trump sunt primiți doar sclavii de culoare!

Deși singurul lucru pe care românii s-ar putea să-l primească, din toate aceste promisiuni, va fi venitul zero din coadă, Dragnea ne asigură că pe meleagurile carpato-danubiano-pontice va curge lapte și miere – ce-i drept, el nu a specificat de unde face rost de conductă pentru aceste două produse. Totodată, pentru că vrea să rămână în istorie drept omul care le-a dat cel mai mult românilor, din toate pozițiile, teleormăneanul ar intenționa, potrivit unor surse bine informate, să schimbe chiar și numele partidului din Partidul Social Democrat (PSD) în Partidul Lapte și Miere (PLM).

Totuși, după ce au văzut și ei emisiunea la RTV, diabetologi de renume mondial au avertizat că ne aflăm într-o primejdie imensă: ”Inițiativa domnului Dragnea de îndulcire a traiului populației este lăudabilă, dar există pericolul să cădem în extrema opusă. De atâta lapte și miere cât vor primi de la guvern, românii riscă să dea în diabet și, din cauză că nu vor mai fi bani la buget, căci actualul PSD (viitor PLM) o să-i toace pe toți, ei vor fi nevoiți să-și cumpere singuri insulină, din leafă, pensie sau din ce le mai dă mărită domnul Dragnea”, a precizat un cunoscut diabetolog.

Noii guvernanți sunt însă conștienți de acest risc și de aceea vor lua măsuri, în consecință: ”Ca să nu zică soroșiștii că am dat decât miere, ca să îmbolnăvim populația, eu am decis ca din guvern să facă parte și câteva acrituri. O să le descoperiți singuri care sunt azi, când eu o să-i poruncesc lui Sorinel Grindeanu să citească guvernul decis de mine”, ar fi precizat Liviu Dragnea.

Citește si: România, țara unde fiecare secretară are în poșetă pulanul de milițian-șef la Interne
Loading...

Comentarii

+