HomeActualitateMetrorex ne ridică de la pământ la cer

Metrorex ne ridică de la pământ la cer

Compania bucureșteană de transport răcoros, că sub pământ nu bate soarele, începe curând lucrările la tronsonul 6, ce va ajunge până la Aeroportul Henry Coandă. Reprezentanții Metrorex au declarat: "Va fi o rută directă până la aeroport. Călătorii nu vor trebui să schimbe decât la stația Eroilor și la Basarab. Cât despre prețul unui tichet, încă nu s-a stabilit dacă va fi un tarif diferit. Noi avertizăm călătorii să se uite pe ușa metroului înainte de urcare, pentru a putea evita tarifele de 3,5 lei/km sau licențele de Ilfov."
De asemenea, stațiile de pe această nouă magistrală vor fi numite după marile capitale ale lumii:"Tokyo", "Londra", "Paris", "Bruxelles", etc. Astfel, românii nu vor mai avea nevoie de vacanțe, perindându-se zilnic prin marile orașe de sub pământ.
Singurul protest a venit din partea unui grup de maghiari care a pichetat sediul Metrorex, scandând: "De ce nu există stația Budapesta? Vrem să existe și stația Budapesta!". Puși într-o vădită încurcătură, angajații de la metrou au purtat discuții serioase între ei pentru a găsi o soluție ca să lungească ultima stație până la Miercurea Ciuc.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare