HomeActualitateMI6 vrea serviciile Monicăi Anisie, după intervențiile din școlile...

MI6 vrea serviciile Monicăi Anisie, după intervențiile din școlile ialomițene

Celebra agenție britanică MI6 a pus ochii pe un nou agent special, pe care l-ar putea aduce chiar din România.

Șefii agenților scereți din Marea Britanie au fost impresionați de intervențiile ministrului Educației și Cercetării, din România, Monica Anisie.

Modul în care aceasta a demonstrat că poate pătrunde neanunțată în unitățile de învățământ preuniversitar din țara noastră i-a impresionat pe britanici, care sunt convinși că Monica Anisie poate fi noul James Bond.

În acelaș timp, și marile case de film ar putea să o solicite pe Monica Anisie să joace rolul celebrului spion britanic, în următorul lungmetraj al seriei.

Rolul lui Bond îi vine ca o mânușă actualei șefe a Educației din țara noastră, mai consideră analiștii de film.

În plus, ministrul Educației și Cercetării mai are un mare avantaj.

Monica Anisie a demonstrat, de asemenea, că se descurcă foarte bine în fața camerelor de filmat.

Acțiunile desfășurate împreună cu televiziunile, în școlile și grădinițele din județul Ialomița, au demonstrat, din nou, dacă mai era nevoie, că Monica Anisie posedă un veritabil talent actoricesc.

Este și păcat ca un astfel de talent să fie irosit la catedră sau pe holurile Ministerului Educației.

Rămâne de văzut cine va reuși să o convingă pe șefa învățământului românesc să li se alăture: agențiile secrete sau marii regizori.

Partidul Național Liberal pare dipus să lase întreg Cabinetul Orban să se reprofileze, astfel că nu ar sta în calea unei potențiale cariere de succes a Monicăi Anisie.

Între timp, școala românească este în continuare inclusă în acelaș film prost.

Și vorbim de un serial de peste 30 de ani, ce ar putea să-i facă invidioși chiar și pe producătorii “Tânăr și neliniștit”, pentru longevitate și perseverență.

Având însă în vedere experiența din PNL și din Ministerul Educației, Monica Anisie ar putea juca, fără probleme, și în filme de comedie. Acestea, în cazul în care misiunile intense din școlile ialomițne au săturat-o pe șefa de la Educație de atât de multă acțiune.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare