HomeActualitateMii de dricuri din Teleorman, pregătite pentru alegerile de...

Mii de dricuri din Teleorman, pregătite pentru alegerile de duminică din Moldova!

Alegerile care se vor desfăşura duminică în Moldova vecină şi prietenă au o miză extrem de importantă: fie ţara o va cârmi înapoi spre Rusia, fie se va orienta definitiv spre Europa. Pentru că nu mai vor să păţească ruşinea suferită în România şi să piardă şi Moldova în favoarea Occidentului, comuniştii de la Chişinău au făcut un apel disperat la colegii lor de la Bucureşti.

Băiat de treabă, Liviu Dragnea i-ar fi asigurat, se pare, pe prietenii lui moldoveni că se va ocupa personal de câştigarea alegerilor, punând doar condiţia ca liderii Partidului Comunist să nu meargă, zilele astea, în Dubai, că iese nasol. Pentru a nu mai avea surprize, el a cerut şi pregătirea din vreme a alegătorilor, vii sau morţi, care vor vota cum trebuie în Moldova, pe liste suplimentare.

„Avem totul pus la punct: ne-am luat cai-putere noi, ne-am pus şi caucuciuri de iarnă la dricuri, avem antigel băgat, tot, ştiţi că în Moldova, fiind mai aproape de Rusia, e mai frig”, ne-a declarat conducătorul unui atelaj funebru din Roşiori, care abia aşteaptă să scoată câteva cavouri de familie la vot. „Nu vrem ca moldovenii să păţească aşa cum a păţit Ponta şi de aceea trebuie să iasă cât mai multă lume, din case, ori din groapă, la vot”, a precizat el.

Ca să nu aibă probleme din cauza diasporei, stafful de campanie al comuniştilor moldoveni s-a consultat, potrivit anumitor surse, cu echipa lui Mirel Palada şi au pus la cale un plan de bătaie de joc şi pentru străinătate. Astfel, ca să-i împiedice pe diasporenii lor risipiţi prin lume să se prezinte la vot, comuniştii moldoveni nu vor face prostia să-i ţină la cozi, ci vor aranja cu patronii de baruri şi localuri din apropierea secţiilor de vot să pună la intrare afişe cu „Pileală pi gratis!” şi „Angajăm fete videochat, salariu tentant”.

Un lider comunist de la Chişinău a ţinut să precizeze: „Dacă totul merge bine şi câştigăm parlamentarele, atunci îi facem cetăţenie domnului Victor Ponta, ca la următoarele alegeri prezidenţiale să candideze şi aici, poate are mai mult noroc. Şi cu nişte afişe gen „DoarPonta uneşte Moldova cu Rusia”, sigur devine preşedinte – totul e să nu-i vină şi lui Băsescu ideea să candideze”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare