Ministrul Educației, ofticat că Funeriu nu a dat bacul la el în liceu

de Mihai Cernea , 25 iunie 2012
244281-funeriu

Liviu Pop, ministrul interimar al Educației, a sesizat Inspecția Muncii în legătură cu angajarea lui Daniel Funeriu în funcția de consilier al lui Băsescu. Se pare că fostul ministru nu și-ar fi echivalat diplomele de bac și doctorat luate în Franța. Departamentul de Investigații Inventate al Academiei Cațavencu a reușit să afle adevăratele motive ale acestui mic scandal: se pare că domnul Pop este ofticat că Funeriu nu a dat bacul la colegiul tehnic din Baia Mare unde predă el – o școală prestigioasă, unde doar elitele promovează examenul de final al ciclului liceal, adică doar 13% dintre elevi.

Mai rău, doctoratul lui Funeriu se pare că nu ar fi plagiat, ceea ce încalcă o cerință de bază a oricărui funcționar public român. Cum adică să fii bugetar și să fi scris pe bune o lucrare academică!? E ca și cum ai încerca să te angajezi la o vulcanizare fără să fi fost șaormar într-o viață anterioară! Nu se face, bă Dani! Ca să nu mai vorbim despre ce valoare pot să aibă în România diplome venite din Franța. Se compară amărâții aia de la Universitatea „Louis Pasteur” din Strasbourg cu savanții de la „Spiru Haret” și „Dimitrie Cantemir”?!

Reporterii noștri au aflat că ministrul Pop pregătește, împreună cu premierul Ponta, o serie nouă de cerințe pentru angajarea în structurile statului degeaba român. Cei care vor dori să intre în slujba poporului român să ia aminte să nu facă aroganțe de-astea ca Funeriu. În curând, vor fi acceptați doar absolvenți de particulare românești, și aceştia doar dacă fac dovada sursei de unde au dat copy/paste. Mai mult, aceștia trebuie să fi picat cel puțin o dată examenul de bacalaureat și să fi dat examenul pentru permisul auto de cel puțin cinci ori.

Loading...

Comentarii

+