HomeActualitateMiracol: După ce a filmat clipul pentru Trinitas, Buzdu...

Miracol: După ce a filmat clipul pentru Trinitas, Buzdu s-a lăsat de furat!

După ce au făcut o pasiune de-a dreptul carnală pentru ochii dracului, indiferent că sunt verzi, albaștri sau în monede de 2 euro, mai-marii Bisericii par să fi dat, de curând, și în pasiunea pentru uneltele Necuratului, în special pentru Facebook, Twitter și alte rețele de socializare drăcească. Fiindcă mai sunt doar câteva zile până când părinții pot decide dacă să-și lase sau nu copiii la orele de religie, BOR a lansat o serie de clipuri pe televiziunea privată Trinitas TV, spre a-și face reclamă. Clipurile, devenite deja virale, au în prim plan o serie de vedete autohtone, de la Dan Puric și Sofia Vicoveanca la Daniel Buzdugan și Connect-R.

Surprinzător e faptul că vedetele au fost atât de impresionate de mesajul transmis și de conturile Patriarhului, încât nu vor mai realiza, de acum înainte, decât creații cu tentă religioasă. Astfel, Sofia Vicoveanca va compune un remix de muzică bizantină după o vechea melodie populară românească, melodie care va fi reintitulată ”Hai, Catrină, și ne-arată cum pupai când erai fată” și va fi promovată odată cu lansarea pe piață a moaștelor Sfântului Ștefan cel Mare, Tare și Sfânt, în această primăvară.

Connect-R, un artist care a dat, până acum, muuuultă dragoste (e drept, nu tocmai creștinească) tuturor fanelor lui, își va repoziționa total mesajul. Astfel, cunoscutul hit ”Vara nu dorm” va avea refrenul schimbat: ”Eu vara nu porn, vara nu porn, că-i păcat și sunt domn, zorii zilei mă prind prin altar când mă plimb, că n-am o sută să schimb”. De asemenea, un alt celebru hit al cunoscutului muzician va avea, drept refren: ”Dacă mă vei supăra, mai dă-te-n dragostea mea, te voi binecuvânta, acum și de-a pururea, ochii tăi mă bagă-n boală, bagă și tu o sută pentru Catedrală”.

Și mai surprinzător e faptul că renumitul om de radio Daniel Buzdugan a fost atât de impresionat de clipul turnat pentru Trinitas încât a avut o viziune și a decis că nu va mai fura niciodată creațiile altora. El a compus, pentru a sprijini menținerea religiei în școli, și câteva poezii foarte frumoase, dintre care spicuim: ”Cățeluș cu părul creț, pupă moaște în coteț și se jură că nu-njură, dar l-am prins cu aia-n gură” sau ”Vine, vine, primăvara, apar moaște-n toată țara și verdețuri mii și mii, hai să cotizăm copii”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare