HomeActualitateMisogini în toată Firea, uniți-vă!

Misogini în toată Firea, uniți-vă!

Nu, mii de scuze, acesta nu este un titlu de film porno, deși PSD-ul face un gang bang de calitate cu țara asta, pe rând cu toate membrele partidului începând cu Iliescu, Năstase și terminând cu 2 neuroni spermatici Dan Șova, fără oprire, de 25 de ani încoace. Nu, acesta este un îndemn pentru toți misoginii din România care dorm pe ei când ți-e lumea mai dragă. Păi, măi băieți, tot ieșiți numeroși în statistici și umpleți de spume activistele feministe că discriminați Femeia, că Femeia în politică nu are nicio șansă din cauza grobianismului vostru și că Femeia nu are loc în poziții de conducere din cauza mentalității voastre retrograde. Ceea ce e adevarat. Dar nu si când e necesar.

La una dintre cele mai importante numărători de anul ăsta stați prost: Firea conduce în sondaje cu 37%, cu 18 puncte în fața lui Nicu Șordan. Păi ce s-a întâmplat, băi, nene? V-a călcat Firea-Femeia cu tocul pe frunte și v-a arătat colțul? N-are cum! E momentul să vă treziți și să luați atitudine, altfel va ajunge feminismul de Voluntari să vă strivească ouțele și să vă dicteze cum să vă trăiți viețile de bucureșteni rafinați. În caz că ați uitat de unde veniți și cine sunteți, în caz că în ultimul timp cântați mai subțire, în caz că sunteți obosiți și masculinitatea voastră de misogini se simte vlăguită, vă aduc din nou în față 7 puncte esențiale din Biblia Misoginilor, cu aplicabilitatea la doamna Pandeluță.

Să le luăm pe rând, cele mai importante motive pentru care Firuțica nu poate fi o Primăreasă bună:

1. Critica. Imaginați-vă cum e să fii bărbat angajat sub Firea la Primăria Capitalei. Dacă muncesti prea mult, o neglijezi cu atenția și pupatul în cur. Dacă nu muncești, nu esti bun de nimic și te va da afară în șuturi strigând în urma ta, cu mâinile înfipte în șolduri, că ești incompetent. Că, nah, duamnelor le place un pic de atenție dar nu foarte, ceva fin, ca roua dimineții dar puternic ca un whiskey la 10 dimineața, aprig dar molcom, bărbătesc dar cu accente de Arsenie Boca. Oricum ar fi, fie că ești sclav, fie că ești trântor, cu Firea nu o scoți la capăt. Și recunoaște, Batman nu ai cum să fii! Un vot anti Firea pentru toți frații voștri cu carte de muncă la Primărie!

2. Cratița. Unei doamne adevărate de Voluntari îi stă bine la cratiță. Că nu ați vrea să facă ghiveci la Primăria Capitalei cum și-a făcut în casă. La crațiță, frumos, amestecând cu lingura de lemn și ridicând capacul oalelor, așa dă bine la femeile adevărate născătoare de pui vii. E mult ostropel de făcut pe lume și cine să îl facă dacă nu duamnele de bani gata mereu atârnătoare la bratul unui fraier viu? Un vot anti Firea pentru soțu' Pandeluțu, ca să nu moară de foame acasă!

3. Florile. Așa cum la doctori duceai Kentu, lu' Firuțica îi duci flori dacă vrei audiențe. Că așa se impresionează o duamnă de modă veche, o verde dacă tradiționalistă. Dar, mare atenție! Dacă îi aduci flori, urmărești sigur ceva. Dacă nu îi aduci flori, esti un porc nerecunoscător. Oricum ar fi, nu trebuie să urmărești nimic decât frumusețea duamnei Firea sau să fii porc nerecunoscător fără pretenții la tine acasă. Un vot anti Firea pentru toți bărbații care s-au săturat să cumpere flori!

4. Instabilitatea. Fie angajat sau cetățean bucureștean, dacă o rogi pe Firea să semneze un document care nu îi place, încerci s-o faci din vorbe și să profiți de bunătatea ei. Dacă îți cere să mergi cu documentul la alte milioane de ghișee fiindcă nu e treaba ei, asta este o favoare pe care ți-o face ție personal și nu e frumos s-o refuzi. Un vot anti Firea pentru toți bărbații care s-au săturat să cumpere tampoane!

5. Copiii. Cine poate avea grijă mai mare de un copil cu nota 1,2 la Bacalaureat dacă nu o mare duamnă cu bacalaureatul luat? Sunt atâția corigenți și repetenți pe lume, încât omenirea are mare nevoie de Firea ca să aibă grijă de al ei și să-l tina acasă la meditații zen, nu să-l slobozească societății pe cap. Un vot anti Firea pentru toți bărbatii care s-au săturat de copiii proști!

6. Cârma. Ții jetul, poți fi un leader!, asta e adevărata filosofie a misoginului și nu vă îndepărtați de la ea. Duamna Firea nu numai că nu are jetul ei și deci nu-l poate cârmi, dar cârmește jeturile altora spre voi, nu vreți să știți cine din PSD. Dacă are o durere de cap, trebuie sa se odihnească și lasă jeturile membrelor de partid peste București. Daca tu ai o durere de cap, n-o mai iubești și, ca să îi dovedești că o iubești, trebuie să o lași să controleze și jetul tău. Un vot anti Firea pentru toți bărbații care au jet si vor să și-l controleze singuri!

7. Rozul. Toți misoginii știu că rozul ar trebui purtat doar de femeile goale, doar că doamne Firea îl poartă îmbrăcată. Și îl poartă mult. Și toți misoginii mai știu și că rozul este pentru Primărie ce este iubirea de sine pentru virilitate: orbire! În plus, dacă îi spui lu’ Firea "vai, doamnă ce bine arătați în roz" te încadrează la hărțuire sexuală. Dacă nu îi spui "vai, doamnă ce bine arătați în roz" , dai dovadă de indiferența porcului cocinos. Un vot anti Firea pentru toți bărbații care vomită când văd roz!

În încheiere, misogini, treziți-vă, sunteți mulți și puternici! Firea vă promite acum că face curat, spală și calcă, dar după alegeri o s-o doară sigur capul, cum îi doare de altfel pe toți după alegeri și o va durea în cur că o doare capul! Câteodată, mai ales la alegerile pentru Primărie, e ok să fii misogin în toată Firea!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare