HomeActualitateMistreții-extratereştri din Glodeni

Mistreții-extratereştri din Glodeni

În primul rând, trebuie precizat un lucru: țăranii români au cu inundațiile, porcii mistreți și gazele de șist aceeaşi legătură pe care o au taximetriștii cu semafoarele: le înjură, le scuipă, dar, în definitiv, nu ar putea trăi fără ele. Regula se aplică și în cazul populației din Glodeni, județul Dâmbovița, care, de câteva săptămâni, se confruntă cu o ceată de mistreți misterioși, care funcționează pe bază de porumb.

Ţiriac nu e implicat

Porcăria acționează numai pe timp de noapte, încât oamenii din Glodeni, înfricoșați, au ajuns să doarmă cu furca sub pernă, sesizând, în acelaşi timp, problema autorităților locale. Bineînțeles, de acolo, cazul mistreților spintecători, din lanul de porumb, a degenerat într-o adevărată legendă de vânătoare, cu urși de cavernă, bizoni turbați și veverițe carnivore, de mărimi nemaiîntâlnite. Poliția locală din sat, depășită de incredibilul incident,( ea fiind obișnuită doar cu furturi de gâște și găini), a raportat, mai departe, la conducerea județeană. După ce a luat în calcul schimbările climatice, tornadele din Bărăgan şi efectul razelor de lună asupra şoşonilor de gumă, conducerea s-a declarat depăşită de situaţie şi a sesizat o echipă de vânători experimentați, dintre care, aflăm pe surse, domnul Ion Ţiriac Sr nu făcea parte, probabil fiindcă vâna căprioare platinate într-un mall din Monaco.

 Ce naiba se tot întâmplă în lanul de porumb?

Ei bine, nimeni nu știe. Țăranii susțin, în gura mare, că mistreții domiciliaţi în pădurea din împrejurimi sunt tentați de culoarea galbenă a porumbului, și dau, în fiecare noapte, năvală, în lanurile localnicilor. Probele, în favoarea țărănimii, stau, risipite, printre știuleții de porumb călcați în picioare de animale mari, spre foarte mari (care are putea fi urși polari, elefanţi indieni, Nicuşor Constantinescu etc.). Oamenii stau de pază cu rândul, în fiecare noapte, doar-doar or prinde mafia porcină în flagrant. Gărzile de pe metereze sunt bine înarmate, având în dotare topoare, furci ruginite, crengi de alun și lanterne Parker, luate, cel mai probabil de la Lidl.

În ultimele zile, datorită agitaţiei create, porcii s-au simţit şi nu au mai îndrăznit să apară, în urma lor rămânând însă numeroase goluri în lanuri. Formele acestora – romburi, triunghiuri, X şi 0, i-au determinat pe unii săteni, care au butonat o dată, din greşeală, pe Discovery în loc să dea pe Taraf, să se întrebe: oare nu cumva porcii sunt, de fapt, extratereştri? Oare nu vor să ne transmită vreun mesaj şi consătenii ăştia ai noştri nu pricep o iotă – nişte ţărani, ce vrei?!".

Carevasăzică, deocamdată cazul Glodeni pare unul indescifrabil, iar ţăranii sunt într-o mare dilemă axiologică şi existenţială: dacă prind, până la urmă, vreun porc, îl taie acum sau de Crăciun?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare