HomeActualitateMM Stoica este aproape să fie dat afară de...

MM Stoica este aproape să fie dat afară de la Steaua! Gigi Becali îl bănuiește că ar fi gay

După ultimele declarații făcute pe Facebook, Mihai Stoica pare a avea zilele numărate ca manager al echipei Steaua. Conform unor surse ale reporterilor Academiei Cațavencu, berbecul din Pipera îl bănuiește pe MM că ar fi homosexual.

A venit ăsta la Palat…cum îl cheamă….Luțu, că-i uit tot timpu’ numeMihai Stoica, MM Stoica, declaratii Facebook, Gigi Becalile, și mi-a zis că a văzut el un mesaj de-al lui Meme pe Feisbucu’ ăla, sau cum îi spune, în care le zicea unora că el e o acadea și îi invita fie să-l lingă, fie să-l sugă. Păi, bă-băiatule, ce facem noi aici? Io am zis clar că pe banii mei nu vreau să aud de ăstia care fac inversiuni sexuale? Am zis, pac-pac, m-ați înțeles? Păi ce, plătesc eu toate zdrențele și hahalerele să-și facă de cap? Că după, mă vede Dumnezeu și mi-o dă imediat pe partea religioasă, nu?, ar fi declarat Gigi unor apropiați.

Mihai Stoica a aflat însă de planurile lui Becali și le-a dezvăluit unor prieteni că el nu e deloc gay, chiar dacă se mai dă, din când în când, cu lapte de corp. Din câte se pare, managerul Stelei speculează că, de fapt, Jiji ar fi gelos pentru că ar fi devenit mai cocalar decât el.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare