HomeActualitateNoi reguli de circulație și acces pentru taximietriștii de...

Noi reguli de circulație și acces pentru taximietriștii de aeroport

Sătulă să se facă de râs în fața turiștilor străini, sau să cheme Poliția ori de câte ori bandele rivale de taximetriști își rup oasele prin parcări, Compania Națională pentru Aeroporturi a instituit un nou set de reguli aplicabile, din luna iunie, transportatorilor de persoane.

Așadar, din iunie:

1. La aeroport sunt acceptate toate firmele de taxi, cu excepția celor cu licență de București, a celor care practică prețul de 3 lei/km sau a șoferilor care n-au minimum doi ani de închisoare cu executare-n cazier.

2. În cele două aeroporturi ale Capitalei va fi înființată câte o „zonă de regrupare”, unde taximetriștii se pot întâlni câte 15 minute, să se bată și să se amenințe.

3. Taximetriștii vor avea voie să intre pe pista de aterizare și să își „momească” chiar de acolo clienții.

4. Singura condiție pentru rularea pe pista de aterizare esta taxiurile să fie comandate de clienți încă de la intrarea în spațiul aerian românesc.

5. Pentru a evita dramele și ororile ce i-ar putea avea ca protaginiști pe taximetriștii români, poliția va escorta fiecare taxi care transportă turiste străine decoltate și dezinhibate, iar pădurile din apropierea aeroportului vor fi defrișate.

6. Tariful taxiurilor va fi modificat la un modest „ten lei for kilo-metre”.

7. Un ghișeu special amplasat la intrarea-n aeroport le va schimba obligatoriu taximetriștilor și turiștilor banii, din mărunt în bancnote mari, pentru a corespunde cerințelor cursei.

8. Taximetriștii vor trebuie să știe un minimum de engleză, fiind testați înainte. Dacă înțeleg fraze precum „from di airport tu dă airport” ori „no monkey bijniss!”, vor avea acces în aeroport.

9. Toți taximetriștii trebuie să stea cu maimuța la vedere. Turiștii străini trebuie să vadă că românii sunt de o sinceritate dureroasă, așa că nimeni nu-și va mai ascunde maimuța-n torpedo.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare