HomeActualitateNouă lucruri incredibile despre Papa Francisc I

Nouă lucruri incredibile despre Papa Francisc I

1. De dragul Sfântului Malachia, Papa Francisc I s-a afișat în fața publicului cu mai multe straturi de cremă de ghete pe față și a promis că va merge zilnic la solar. De asemenea, cei din conclav l-au prezentat ca fiind „negru, respiră greu și are laser, frate! Era Papa, bă!”.
2. După înscăunare, Papa Francisc I a spus rugăciunea „Maradona Nostru”.
3. Francisc I: „Oamenii trebuie să se lase călăuziți de cuvintele lui Messi dacă vor să cunoască dumnezeirea”
4. Francisc I ascultă foarte multă muzică, preferații lui fiind trupa Papa Roach.
5. Iezuit și adept al sărăciei, noul papă a declarat că va dona toate bogățiile Bisericii Catolice. Pe lista săracilor înscriși pentru primire se află și BOR.
6. Conform tabloidelor, noul papă este, de fapt, român și provine dintr-o familie de moldoveni, plecați la începutul anilor 1900 în Italia, iar de acolo spre Argentina.
7. Conservator declarat, Francisc I a precizat că a fost găsit „la capătul lumii”. Încă o dovadă că Pământul e plat și se termină imediat după America de Sud.
8. Noul papă este foarte modest. Merge cu autobuzul, nu are mașină personală și are un singur plămân. „Păi, sunt copii în Africa…”, a declarat acesta.
9. Francisc I este fanul echipei argentiniene San Lorenzo de Almagro și a declarat că va trage câteva sfori să ajungă și băieții-n Champions League.

Exclusiv online.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare