O cască de copiat și examenu-i salvat

de Comunicat de presa , 11 decembrie 2018
O cască de copiat și examenu-i salvat

Cursurile și seminariile noului început de an au trecut destul de repede și nu departe de Crăciun și Anul Nou, după o petrecere în stil mare, te așteptă o nouă rundă de teze sau o sesiune de examene istovitoare. Noi știm că ești un elev silitor și îți dorești întotdeauna să ai note bune la cât mai multe materii școlare, dar unele chiar nu te interesează sau nu le pricepi sau, pur și simplu, nu vrei să-ți bați capul cu ele. Întotdeauna este ceva important în viță, care nu trebuie ratat cu niciun preț. Iar când vine vorba de lucrurile care îți plac cu adevărat, nici nu îți dai seama cum trece timpul! De aceea există o soluție pentru a trece și examenele care nu îți plac și pentru a salva situația ta școlară.

Chiar dacă nu este cea mai recomandată metodă de a căuta "inspirație" într-un moment delicat al educației tele, poți recurge la o casca de copiat, un dispozitiv simplu și eficient de încurajare. Ai șansa de a te simți măcar pentru câteva ore un super-erou dintr-un film cu James Bond. În plus poți salva o situație, ce altfel poate deveni destul de dramatică și îngrijorătoare.

 

Școala românească este o școală învechită și neadaptată nevoii de învățare a tinerei generații. Oricât de mult și-ar dori un elev să fie  suficient de performant la toate materiile din programa școlară, cu greu poate să facă față la același nivel tuturor exigențelor. Și cum ziua nu poate făcută mai lungă, iar elevul este și el tot om, trebuie să mai și doarmă și să se deconecteze din când în cânt, uneori chiar nu merită efortul de a învăța până la epuizare.

Ca orice tânăr, știm că și tu ești extrem de ancorat în evoluția tehnologiei și dependent de beneficiile pe care ea le poate aduce fiecărui aspect al vieții tale, inclusiv școlare. Și pentru această situație există câteva soluții tehnice discrete care te pot ajuta să ai rezultate un pic mai bune la examenele care te interesează. O cască de copiat te poate scăpa de emoție și îți poate da un pic de încredere. Un sprijin prietenesc pentru o salva o situație inedită poate fi acceptat uneori. Un sistem blue tooth, un ceas, o cutiuță GSM, o cască sau o micro cască  de copiat japoneză pot fi o soluție temporară a unui program încărcat sau a unuia care nu a fost de data aceasta extrem de organizat. Dispozitivele au numeroase avantaje, dar și riscuri pe care orice elev le înțelege. Știm că anumite soluții sunt rușinoase, dar pot fi și sănătoase. Nu vrem să  încurajăm, doar vrem să ajutăm.

Dorești și tu să te bucuri de mai multă libertate de a învăța doar la materiile care te interesează sau să iei anumite examene mai grele, de care depinde soarta ta școlară? Noi îți putem oferi un material auxiliar de examen, performant și garantat. Intră pe site-ul Sisteme-copiat.ro și află ce tehnologie îți poate salva uneori situația școlară!

Loading...

Comentarii

+