HomeActualitateO, ce veste minunată!... de la Ajaccio ni s-arată

O, ce veste minunată!… de la Ajaccio ni s-arată

Adrian Mutu a recunoscut în premieră a doua oară că se va retrage de la națională în 2014, prilej pentru noi să sărbătorim din nou.

În sport, ca de altfel în orice domeniu de activitate, știrile se repetă cu promptitudine, ca să nu se plictisească lumea de prea mult nou. E weekend – e trafic pe Valea Prahovei, e Crăciun – e rețeta cu sarmale a doamnei aceea din Maramureș, e Revelion – e Gigi pe pârtie în Poiană. Chiar așa, cu cine s-or face știrile la iarnă, că nu văd pe nici unul să vină din urmă? Deh, se vede că nu investim în centrele de formare ale micilor Gigișori, pe care să-i scoatem la nevoie pe sticlă, măcar la o inundație, ceva…

În fine, revenind la sport, aflu cu nedisimulată emoție într-una din seri că Mutu a decis să se retragă de la națională după Mondialul de la anul. Ca orice om de bună credință, deschid șampania, mănânc o caserolă de pișcoturi, după care îmi aduc aminte că știrea asta seamănă izbitor cu o alta, de acum vreo șapte-opt luni, în care tot Mutu zicea că se retrage de la națională după Mondialul din Brazilia. Ce coincidență!

Mi-a plăcut știrea că mi-a împrospătat memoria, pentru că eu uitasem complet că Mutu se va retrage, iar acum sunt bucuros că aflu din nou, ceea ce îmi permite să beau din nou, deoarece eu beau doar la momente importante din viața omului, cum este și acesta.

Ce să zic, vreau să le mulțumesc celor care au făcut posibilă această știre și sper ca în cursul acestei săptămâni să aflu că România a pierdut dramatic finala Cupei Davis, că Nadia a luat primul 10 la Montreal – evident, mâncând doar margarină pe pâine – și că „Senzațional!!! Uluitor!!! Un portar român cu nume de ungur a apărat patru penaltiuri în finala de la Sevilla – click aici să vezi cine e și să nu crezi!“

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare