HomeActualitateOdă în metru cuantic

Odă în metru cuantic

Steaua face furori în Europa, însă e greu de găsit un om care să fie de acord cu această propoziție, în afara lui Mihai Stoica, se înțelege.

Când reușește să scoată un egal în Europa, Steaua ține să facă mai multă vâlvă decât vameșii care capturează un gram de cocaină. Ca de obicei, Meme Stoica, acest Walter Mărăcineanu fără redută, încearcă să înfigă steagul roș-albaștrilor în capul oricărui trecător care nu este de acord cu teoria sa, conform căreia VfB Stuttgart este cea mai bună echipă din lume la ora actuală, iar remiza scoasă acolo de Steaua reprezintă, practic, a doua performanță după aselenizare.

Managerul i-a trimis un pumn via Facebook lui Anghel Iordănescu, pentru că a îndrăznit să gândească altfel, ba, mai mult, generalul a sugerat că Reghecampf nu mai apucă să vadă cerul de talpa lui Becali. În luptă a intrat și mâna gonflabilă a lui Sfântu Gheorghe, Jorj Pipereanul, care i-a ținut partea lui Meme, dar a recunoscut în același timp că Reghe nu este decât un apostol trimis în Ghencea să-i propovăduiască Afotbalipsa. Probabil că antrenorul i-ar crăpa capul lui Becali, nu negăm, însă știe că are nevoie de aprobarea lui Gigi și pentru a face asta. Până atunci, tace și înghite cu fața lui de geniu posomorât, lăsându-l pe Meme să-i explice existența.

Păcat că niciunul nu știe să exploateze prezența în peisaj a lui nea Puiu Iordănescu, un antrenor despre care nu vom ști niciodată dacă i-a citit pe Herrera sau pe Rinus Michels, dar vom ști întotdeauna că l-a avut în buzunar pe părintele Galeriu, din care recita pasaje întregi atunci când adversarii se apropiau de careul de 16 metri. Și ce succes a avut!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare