HomeActualitateOpt lucruri pe care le mai poate oferi Gazeta...

Opt lucruri pe care le mai poate oferi Gazeta sporturilor împreună cu ziarul

Începând cu 30 noiembrie, Gazeta sporturilor va fi distribuită cu un luciu de buze Hello Kitty, cunoscut fiind faptul că cititorii de presă sportivă au buzele crăpate. Sau e o nouă campanie GSP, „Nouă ne crapă de sport. Poate prea mult”. Pentru că lumea se-nghesuie la ziar cu CD sau luciu de buze, vă prezentăm planul de marketing al celor de la Gazeta sporturilor.

1. Moaște – pentru că mulți sportivi sunt superstițioși, praf din osul pelvian al unui sfânt poate fi distribuit cu ziarul GSP, cu ștampila BOR pe plic. Dacă are succes, campania poate fi continuată cu „glezna lui Messi”, „capul Sf. Kapetanos” sau „dinți din gura aurită a lui Gigi Mucenicul”.

2. Vibratoare – din colecția de succes „Mutu 2012”. Un cadou de la fotbalist și gazetari cu ocazia retragerii iminente din fotbal. Produsele au garanția calității, fiind testate de Laura Andreșan.

3. Bucăți de gazon de colecție – Câte o bucățică de la meciul România – Danemarca, disputat în condiții excepționale de iarbă-plajă. Cadou istoric după un meci istoric.

4. Pufoaică – se apropie sezonul rece, și toți au nevoie. GSP te îmbracă cu o pufoaică superbă, căptușită cu ziare ca să țină de frig.

5. Peruci – toată lumea visează să aibă o tunsoare celebră, așa că GSP vine în ajutorul fanilor cu peruci care-ți vor schimba radical viața. Pentru-nceput sunt accesibile modelele: Neymar, Beckham și Anamaria Prodan.

6. Donații pentru Copos – jurnaliștii de la GSP sunt altruiști și se gândesc la binele nevoiașilor. Așa că într-un ziar e posibil să găsiți un pliculeț cu adresa destinatarului George Copos și invitația să-i trimiteți 1-2 lei pentru echipă.

7. Brichete – pentru că-s folositoare în campionatul național de fotbal. Aprind atmosfera.

8. DVD cu Țociu și Palade – cele mai bune show-uri ale celebrului cuplu de comedianți Țociu și Palade, în sufrageria dumneavoastră. Momente memorabile de la toate show-urile Bingo și celelalte concursuri prezentate de cei doi.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare