HomeActualitateZece motive pentru care Gâdea şi-a lăsat barbă

Zece motive pentru care Gâdea şi-a lăsat barbă

După o absenţă destul de îndelungată de pe micile ecrane, Mihai Gâdea a apărut la Antena 3 aseară cu o barbă în devenire. Pentru că faimosul pastor de ziua a opta nu a precizat care sunt motivaţiile pentru care şi-a lăsat barbă, vă spunem noi câteva dintre posibilele explicaţii.

*pentru că DNA i-a confiscat toţi banii daţi de Voiculescu, Gâdea n-a mai avut cu ce să-şi cumpere lamă.

*în Antena 3 mai există, din cauza măsurilor de criză luate în ultima vreme, doar o singură lamă de bărbierit, iar Gâdea, băiat galant, i-a oferit-o Danei Grecu.

*Gâdea n-a rămas fără lamă, dar o păstrează să-şi taie venele cu ea când o să preia Cristi Burci postul.

*după atentatele de la Charlie Hebdo, Gâdea se teme să nu-l considere cineva ziarist şi să-l împuşte.

*Gâdea se pregăteşte să treacă la islamism şi să devină predicator musulman, după ce Dumnezeul creştinilor s-a dovedit total incapabil să-l salveze pe Dan Voiculescu din ghearele justiţiei băsiste.

*ca să lovească în regimul Băsescu şi să inducă lumea în eroare, el vrea să pretindă că e fiul lui Andrei Pleşu dintr-o relaţie extraconjugală cu Omar Hayssam.

*a primit ameninţări de la motociclistul care l-a bătut pe Badea şi vrea să arate că, spre deosebire de Mirci, el e bărbat, are barbă.

*vrea să reprezinte anul ăsta România la Eurovision, sub pseudonimul Conchita Crenvurşt şi interpretând cunoscuta manea, pe care i-o va dedica lui Felix, "Bucile tale, două petale, buzele mele pupă la ele".

*fire mărinimoasă, Gâdea şi-a lăsat barbă, dar o va dona, peste o lună, pentru un implant lui Mircea Badea, să se poată lăuda şi Vuvuzel că are păr pe piept.

*Gâdea urmează să intre şi el la puşcărie, în cazul şantajului practicat de Antena 3, şi şi-a lăsat barbă ca să-l înlocuiască pe Dan Voiculescu în graţiile colegilor de celulă, ştiut fiind faptul că orice gaură cu păr… nu se iartă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare