Părerea experților despre Campionatul Mondial

de Marius Pantaie , 12 iunie 2014
Brazil 2014

 

Diseară începe Campionatul Mondial de Fotbal. Experții AC vă spun tot ce trebuie să știți despre turneul final din Brazilia.

 

Dumitru Dragomir: ‘R-ați ai dreacu, ați venit la Oracol să vă zică cine câștigă Mondialul, să dați tunul la pariuri, ă? Fiți atenți: anul ăsta e al Braziliei, tată, dar eu zic că nici Uruguay, Anglia și Italia nu sunt de neglijat. Ce să mai vorbim de Argentina, Germania si Spania – ăștia au fotbal, dom’le, nu ca noi! Una din astea bag mâna în foc că va câștiga.

Gică Hagi: Mondialul e pe valoare, care e mai bun. Dacă poți, joci, dacă ți-e frică, nu intri-n pădure.

Victor Pițurcă: Puteam să fim și noi acolo, no? Puteam să batem pe oricine, no?

Cornel Dinu: Acest Mondial este un arc peste timp, a cărui curbă existențială încearcă să creeze o simbioză între patosul brazilian din 1950 și haosul mercurial de astăzi.

Ionuț Negoiță: Ca om de fotbal, dar mai ales ca dinamovist ce sunt, mă bucur că Steaua nu s-a calificat la Mondiale. N-aș fi suportat ideea ca ei să fie acolo, și noi, nu.

Ana Maria Prodan: Lasă-mă, dragă, cu Brazilia asta. Când am fost cu Laur ultima oară acolo, era să mă tragă unu afară din mașină, pe geam, cu un magnet din ăla gros. De atunci, i-am zis lui Laur să ne luăm numai bijuterii de calitate.

Piți Talent: A venit nea Blatter, ăsta, să mă roagă să fac io imnul pentru Mondial, că m-a văzut pe Iutub cum cântam în vestiar la fotbaliștii de la Steaua. Maistre, fa minor: Brazilia-i de valoare/ că Neymar e cel mai tare/însă șeful tuturorrr/ e Scolari antrenorrr.

Răzvan Raț: Ne pare rău că nu suntem și noi în Brazilia. Eu și băieții de la națională am aplicat cu toții pentru concursul de mascotă a turneului, dar, deși ne-au zis că avem calități certe să-l câștigăm, au ales o arătare. La ce dreacu ne-am mai făcut fotbaliști, atunci?!

Gigi Becali: I-am zis instanței: nu mă lăsați să merg în Brazilia, va fi haos. Iese lumea în stradă, că e sărăcie, sărăciilor! Dar dacă Becali se duce acolo, se urcă pe Maybach, ia o plasă cu bani, le împarte, și, pac-pac, i-am liniștit, mă-nțelegi?

Jean Pădureanu: Dacă europenii sunt corecți, lasă o echipă din America de Sud să câștige trofeul. Nu te duci la om acasă să-l bați. Păi, eu, o dată nu m-am dus la Piatra Neamț cu gândul să-i iau trei puncte lui Fane Pinalty. Mai bine îi luam ultimul leuț din buzunare decât să fac asta.

Comentarii

+