HomeActualitatePărerea vedetelor mioritice despre războiul turco-sirian

Părerea vedetelor mioritice despre războiul turco-sirian

Dacă românii de rând se pricep la orice, de la fotbal la mecanică cuantică, atunci cei cunoscuți deja pot să-și ia câte trei doctorate în orice domeniul al cunoașterii. Din acest motiv, credem că este capital să aflăm ce cred  vedetele de la noi despre conflictul care ar putea să dea naștere celui de-al treilea război mondial. Expertul nostru în paranormal a luat aceste interviuri prin telepatie, în timp ce oamenii în cauză dormeau, așa că aceștia s-ar putea să nege că și-ar fi exprimat vreo opinie pe tema asta.

Andreea Tonciu: „Eu țin cu Turcia, pentru că n-am fost niciodată în Siria la mare, dar sigur nu poate să fie la fel de mișto ca la turci. Iar Saddam Hussein ăla din Siria nu le lasă pe fete să se îmbrace super-dulcik ca mine.”

Corneliu Vadim Tudor: „De vină pentru această situație sunt evreii, matrozul chior de Băsescu și Daniela Buruiană. Dacă nu fura mafia alegerile și ajungeam eu președinte, mă duceam și le trăgeam două perechi de palme musulmanilor, să știe ei că doar Vadim începe al treilea război mondial, nu niște inculți care n-au auzit de Eminescu.”

 Nicolae Guță: „Eu nu-i înțeleg pe băieții ăștia. Am auzit eu de la Adrian, care a cântat pe-acolo, că cică musulmanii ăștia trăiesc toți pe sistem turbo ca mine, adică au patru-cinci femei pe zi. Eu de-abia dacă am timp să mă duc la concerte, darămite să mai și dau cu bombardeaua… Ce mișto sună „bombardeaua” – cred că așa o să-mi numesc următorul puradel, mânca-ți-aș!”

Cătălin Botezatu: „Eu am o filosofie în viață: toate relele lumii se reduc la chiloți. Dacă toată lumea ar purta chiloți marca Botezatu, n-ar mai exista războaie în lume. Și nu, nu sunt homosexual!”

Cristian Mungiu: „Deja văd un film spectaculos pe tema asta: o familie săracă de români stă într-un apartament dărăpănat și se uită la știri despre război. Și-atât! O să rup gura la Cannes!”

Mircea Badea: „Da, prietene, îți zic io cum stau lucrurile! Stai să dau un telefon… Alo, domnu’ Dan? Mă întreabă cu Siria. Am înțeles, da. OK… Deci, băi, șmechere, e vina lui Băsescu, trebuie să ieșim în stradă și să-l dăm jos pe tiran. Să vezi tu cum vine pacea în lume după!”

Oana Roman: „Mi-e îmi place şaorma indiferent de țara din care vine.”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare