HomeActualitatePartidul Meteorologic Popular

Partidul Meteorologic Popular

 

Am aflat de la Ruxandra Dragomir de ce se arată vremea atât de mohorâtă și ploioasă: plânge pentru că Elena Udrea este închisă, știți dvs unde. Urmând întocmai metodologia fostei jucătoare de așa-i în tenis, suntem în măsură să vă prezentăm evoluția vremii în această săptămână fără să ne mințim între noi ca la Meteo și, de asemenea, fără a fi nevoiți să-i suportăm lui Busu ciclonul vestimentar:

Luni, 30.03.2015. Elena Udrea va fi tot încarcerată, așa că șansele de îndreptare a vremii sunt nule. Atmosfera va fi închisă spre sumbru, cu rare intensificări ale vântului, specifice începutului de săptămână. Vom avea ploaie în rafale, cantități însemnate ale precipitațiilor înregistrându-se în București; mai ales în arealul incluzând locul de recluziune menționat, unde vor fi și perioade de furtună cu descărcări electrice. O ușoară stabilizare va surveni spre seară, după începerea emisiunii în care Gâdea va dezvălui noile conturi ale cuplului Băsescu – Udrea descoperite în Valverde Province. Temperatura va fi de 9°C, cea percepută de Ruxandra netrecând de -14°C. 

Marți, 31.03.2015. Elena Udrea se va trezi cu o cumplită durere de cap, asta reflectându-se în precipitații abundente pe alocuri, mărunte și persistente în majoritatea regiunilor țării. Vremea se va îmbunătăți ușor spre orele amiezii, după cele zece antinevralgice administrate. La Gâdea vor fi prezentate dovezi fotografice ale prezenței cuplului pe plaja din Valverde, după eliminarea în Photoshop a ambalajelor goale din imaginile specifice plajelor românești. Temperatura va crește puțin până spre 12°C, respectiv -10°C pentru Ruxandra.

Miercuri, 01.04.2015. Elena va primi vizita unei indispoziții feminine specifice, fenomenul aducând României precipitații diluviale, cu preponderență în zona sudică. La indicațiile Premierului, se vor lua măsuri excepționale de protecție a satelor în care DNA bănuiește că mai sunt locuințe cu tablouri celebre în pereți. Dl Ponta va conduce din nou, personal, lucrările de intervenție, de această dată din șalupa pusă la dispoziție de dl Mazăre, pentru a nu mai da unei anumite părți a presei ocazia unor comentarii răuvoitoare. Pneumaticele de campanie vor rămâne în folosința dlui Dragnea, acestea fiind mult mai ușor manevrabile în cimitirele de unde vor fi recuperate alte tablouri. Nu vă mai spunem temperatura, să nu înghețăm PMP-ul cu tot cu Ruxandra.

Joi, 02.04.2015. Indispoziția survenită miercuri se va accentua la cote dramatice. Codul altădată portocaliu se va duce până la roșu, manifestările meteorologice căpătând aspect de urgie. Ciclonul Elena va amenința cu noi dezvăluiri despre bărbații politici ascunși sub mese. Viteza vântului va avea, pe alocuri, manifestări de uragan politic. Totul se va domoli la orele înserării, iar Gâdea va prezenta noile dovezi incriminându-l pe Băsescu: Bercea Mondial se va jura pe puradei și să-i sară ochii dacă mințește de nu-i așa cum zice tetea Abraham – o parte din bani a ajuns la Traian. Temperatura se va ridica spre fierbinte, exceptând-o, bineînțeles, pe cea a Ruxandrei.

Vineri, 03.04.2015. Vremea se schimbă brusc în bine, de parcă Elena Udrea ar fi și ea o femeie ca oricare alta, cu toane. După tunetele zilei precedente, apar primele ore cu soare și fără migrene periculoase. Amenințările sunt retrase, ulterior unei vizite a lui Băsescu și un vorbitor de câteva ore. Băsescu vine cu flori, o supă pregătită personal și ceva de calmare. Timpul, în sfârșit, începe să aducă a primăvară. Inclusiv la Palatul Victoria, unde Prim-Ministrul anunță zâmbitor recuperarea tuturor maeștrilor olandezi intrați la apă. Premierul îl premiază pe cetățeanul Mitică Sucitu, cel care a lăsat porcul din brațe pentru a salva un cal pictat de Velasquez. Numitul Sucitu va primi termopane integrale pentru locuință pe firma primarului pesedist, urmând a le bea în cinstea guvernului Ponta. Temperatura va ajunge până la 24°C, rezultând de aici valori pozitive și în dreptul Ruxandrei.

Sâmbătă, 04.04.2015. O atitudine nehotărâtă a vremii: plâns discret cu ochiul drept (Elena este tot închisă, dar mai optimistă), ocheade ștrengărești cu ochiul stâng (Șova e încă liber). Sosirea reală a primăverii se constituie într-un la fel de real sprijin acordat politicii guvernamentale. După atâta ploaie, recolta de urzici, ștevie și spanac se anunță una bogată. Prim-Ministrul se gândește chiar să profite de creșterea popularității, printr-o ușoară taxare a produselor respective. Elena Udrea e mulțumită de noile condiții din celulă, unde are foehn nou și loțiune de corp "Miraj". Temperatura se duce spre 27-28°C, cu o medie de 15°C în cazul Ruxandrei și birourilor de fundație/partid.

Duminică, 05.04.2015. Nimic nou sub soare: Elena are o cădere nervoasă, realizând că petrece încă un weekend în celulă, în timp ce hoți mai mari decât ea fac încă politica națiunii. Așteptați-vă la o duminică furtunoasă și ar fi mai bine să stați acasă. Urmează o săptămână și mai agitată meteorologic, prognozându-se chiar că Tăriceanu va hotărî dacă e sau nu cazul să fie ridicat de DNA. Temperatura va fi normală pentru această perioadă a anului, anormală fiind doar clasa politică normală pentru o țară mereu nesurprinzător de anormală. Romania, the land of bad choice!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare