HomeActualitatePatimile după Mou și Moyes

Patimile după Mou și Moyes

Jocul lui Chelsea în semifinala cu Atletico și dezastrul lăsat în urmă de Moyes ne arată că nu vom scăpa ușor de caznele din fotbal.

Chelsea a arătat pe Vicente Calderon precum fostele echipe ale lui Halagian, inventatorul celebrei tactici din fotbal – „Focul la ei“. Obi Mikel și Compania alergau ca apucații pe teren după o minge care nu le aparținea, dar despre care auziseră că ar fi obiectul principal al sportului pe care îl practică. Greu de crezut, nu, John? Voi sunteți mai degrabă actori de wrestling sau luptători de K1, ce căutați voi la fotbal?

Acum doi ani, Chelsea intra în istorie drept cea mai urâtă echipă care a câștigat Liga Campionilor, așa că nu știu care va fi noua titulatură istorică în cazul unui accident similar? În numele rezultatului, José Mourinho sacrifică spectacolul, spun specialiștii. Aceiași specialiști nu înțeleg însă că a sacrifica un lucru presupune să-l ai mai întâi. Nu poți sacrifica porcul de Crăciun dacă în cotețul tău bate vântul.

Gata cu Chelsea a lui Mou, să trecem la Manchester United. După o lungă suferință care îl ducea vertiginos către inevitabilul deces, clubul a hotărât să se despartă de David Moyes. Alegerea lui Ferguson s-a dovedit a fi un preludiu al Apocalipsei, semn că nu întotdeauna trebuie să te încrezi în bărbați trecuți de 70 de ani, cărora nu li se mai scoală toți neuronii la această vârstă. În urma lui Moyes rămâne o echipă numai bună de dus la Jocurile Paralimpice, acolo unde specialiștii nu o vor putea cota însă printre favorite. Sacrificați spectacolul dacă vreți să aveți rezultate, Diavolilor!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare