HomeActualitatePatriarhul Daniel a făcut lumină: nu există câini în...

Patriarhul Daniel a făcut lumină: nu există câini în Rai

Prea Fericitul Patriarh Daniel a declarat în privința problemei maidanezilor că „un om singur valorează mai mult decât întreg universul material”. Bine, e o afirmație precum scărpinatul cu mâna stângă-n urechea dreaptă ce va naște atâtea interpretări câte are și Biblia, dar este evident că Daniel nu-i mare fan al câinilor maidanezi, poate chiar mai mult fan al vedetei Nadine.

PF Daniel are toate motivele să fie nemulțumit de câinii maidanezi din București, fiind mereu împiedicat de haite când iese dimineața să doneze mâncare și haine săracilor din jurul Mitropoliei. Unde mai pui că a surprins zeci de potăi însemnându-i roata la limuzină, gest care îl enervează peste măsură pentru că încă n-a reușit să deschidă spălătoria de mașini a BOR-ului.

Un alt motiv pentru care Daniel nu este fanul câinilor maidanezi este că mulți muncitori de la Catedrala Mântuirii Neamului s-au plâns de faptul că-s alergați prin șantier de câini, lucrările fiind cu mult încetinite.

Cu această declarație Patriarhul Daniel a făcut lumină şi ne-a lămurit dacă există au ba câini în Rai. Ba mai mult, se crede că până nu demult existau câini printre îngeri, dar foarte mulți erau atacați și le erau mușcate veșmintele albe, fiind nevoiți să arunce cu nori mai mici după câini de câte ori se plimbau prin cartierele mărginașe ale Raiului. Așa că, în urma unui referendum divin, s-a decis eliminarea lor din Rai.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare