HomeActualitatePatru situații SURPRINZĂTOARE care o să se întâmple odată...

Patru situații SURPRINZĂTOARE care o să se întâmple odată cu venirea zăpezii!

– Ninsoarea o să ia prin suprindere autoritățile. Pentru că e surprinzător ca în timpul iernii să ningă. Nu e ca și cum s-ar numi și “anotimpul alb”. Chestia asta a devenit obositoare. Fraților, ninsoarea e la fel de surprinzătoare ca orientarea sexuală a lui Cătălin Botezatu. Oricât ai vrea tu să fie vară și în decembrie, tot gay ești. Ca să fie și mai clar: cu adevărat surprinzător ar fi să ningă în iulie, iar Botezatu să fie hetero.

– După ce o să ningă ca lumea, autoritățile o să înființeze o celulă de criză. În care o să constate că zăpada e pe bune și nu asistăm la o conspirație iudeo-masonică, atacuri psihotronice sau bombe cu zăpadă, trimise de autoritățile de la Kremlin.

– În timp ce autoritățile sunt surprinse, mulți cetățeni vor ieși pe șosele în ciuda avertismentelor. De ce? Din două motive: 1. Prostie, pentru că sunt convinși că Busu îi păcălește, doar se îmbracă precum un păcălici; 2. Unii chiar mai speră că după atâția ani, autoritățile nu vor fi luate prin surprindere iar șoselele vor fi deszăpezite. Prin urmare, înainte să plecați la drum verificați a) că autoritățile au fost luate deja prin surprindere b) că s-a înființat o celulă de criză

– Negreșit Cătălin Radu Tănase se va afla în mijlocul înzăpeziților. Ceea ce mă face să mă întreb: a) cum a ajuns el acolo? b) dacă tot a ajuns acolo de ce nu-i ajută pe ăia în loc să-i întrebe dacă le e bine la -15 grade, fără motorină, apă și mâncare c) ce s-ar întâmpla dacă Cătălin Radu Tănase ar rămâne înzăpezit? L-ar trimite pe Buhnici să-l întrebe pe Tănase cum se simte?

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare