HomeActualitatePentru că nu i-a ieșit cu legea penală, Dragnea...

Pentru că nu i-a ieșit cu legea penală, Dragnea vrea să modifice Biblia: cele zece porunci se vor transforma în ordonanțe!

Pus pe fapte mari și pe schimbarea întregului sistem de valori din România, Partidul, în frunte cu președintele său, inconfundabilul teleormănean de valoare mondială, Liviu Dragnea, și-a propus să modifice tot ce înseamnă lege și reglementare în România. Deciși, deocamdată, să amâne restructurarea dorită a Codului Penal, în așa fel încât orice primar, funcționar sau parlamentar să poată fura liniștit, pesediștii s-au gândit să supună Biblia unui test de modificare fundamentală. Nu de alta, dar multe dintre preceptele biblice sunt vechi de mii de ani și nu mai sunt la curent cu noile tendințe, promovate de guvernul Sorinel Premierul-Minune. Deși încă nu a fost dat publicității nimic în acest sens,  am reușit să aflăm, pe surse, cum va arăta, creionat în laboratoarele Partidului tot de inegalabilul Florin Ciordache, proiectul de modificare a Celor Zece Porunci din Biblie, în versiunea agreată de Liviu Dragnea și ai lui, în așa fel încât acestea să devină Cele Zece Ordonanțe.

1 Eu sunt Domnul Dragnea, Domnul și Dumnezeul tău: să nu ai alți dumnezei afară de Mine, ‘ tu-ți ‘mnezeii mă-tii, ai înțeles? Această poruncă atrage de la bun început atenția asupra problematicii fundamentale: în România nu trebuie să mai existe alți dumnezei în afara lui Dragnea. Ultima parte a poruncii se adresează tinerilor care vor mai îndrăzi să iasă în stradă ca să protesteze împotriva lui și va fi rostită, de obicei, cu o veioză în ochii tânărului păcătos.

2 Să nu-ți faci chip cioplit. Să-ți faci dăcât chip necioplit. Și prin această poruncă se transmite un mesaj ferm: românii nu vor mai avea voie să aibă prin case statuete și bibelouri, nici măcar tradiționalul chinez din bibliotecă sau peștele de pe televizorul cu plasmă, ci doar chipul primului necioplit al țării, Liviu Dragnea.

3 Să nu iei în deșert Numele Domnului Dragnea, Dumnezeul tău; căci Domnul Dragnea nu va lăsa nepedepsit pe cel ce va lua în deșert Numele Lui. Avertismentul este clar: ai zis Duie Mragnea, Bulșit Dragnea sau chestii de genul ăsta, ai încurcat-o, ți se mărește impozitul pe salariu. În schimb, dacă-l vei lăuda pe Domnul Dragnea, măcar cu 20 de lei în plus la o pensie tot te-alegi.

4 Lucrează șase zile și-ți fă în acelea toate treburile tale, iar ziua a șaptea este odihna Domnului Dragnea, Dumnezeul tău. Această poruncă este dedicată doar celor care nu au votat cu PSD la ultimele alegeri. Ei sunt îndemnați să muncească pe brânci, fără să comenteze, pentru că guvernul are nevoie de banii lor ca să crească pensiile, salariile bugetarilor și alocațiile putorilor. Evident, în a șaptea zi românii muncitori se vor odihni, pentru că duminică până și hoții care ne conduc se opresc din furat, ca să se odihnească.

5 Cinstește-i pe tatăl tău și pe mama ta, ca să-ți fie bine și să trăiești ani mulți pe pământul pe care Domnul Dragnea ți-l va da ție. În traducere liberă, nu-i mai bea pensia lu mă-ta, băi, parazitule, că-ți mărește și ție Domnul Dragnea alocația, ai răbdare, ho, că acum prioritatea o reprezintă foștii, actualii și viitorii pușcăriași. Mai bine cinstește-ți părinții cu o juma de țuică, poate-i ia somnul și nu se mai uită toată seara la Antena 3 și România TV, că au creierul suficient de neted.

6 Să nu ucizi. Această poruncă se referă doar la ființele umane, pe care nu trebuie să le ucizi cu niciun chip, că nu ești Iliescu, să omori oameni. În schimb, poți să-ți ucizi orice – cheful de muncă, dorința de schimbare și viitorul, că Domnul Dragnea va aprecia.

7 Să nu fi desfrânat. Nu trebuie să te desparți de nevasta ta, pe care ți-a dat-o Dumnezeu și nici să nu o înșeli, căci înseamnă că ești desfrânat. Singurele excepții care se admit sunt: dacă pe nevastă-ta o cheamă Bombonica și-ți tragi în locul ei o amantă de 20 de ani, când tu ai peste 50.

8 Să nu furi sub plafonul de 200.000 de lei. Un furt sub acest plafon reprezintă o gravă ofensă adusă autorității, având în vedere că autoritatea, când fură (adică tot timpul) fură zdravăn, nu se încurcă. Toți micii găinari, care fură portofele prin tramvaie trebuie să renunțe la acest viciu și să se apuce de furat ca lumea, peste 200.000 de lei, ca să nu încalce porunca.

9 Să nu mărturisești strâmb împotriva aproapelui tău. De fapt, ideal ar fi să nu mărturisești deloc, că uite săracul Domnul Dragnea cât mai pătimește pe la Înalta Curte fiindcă mai multe persoane au mărturisit ce măgării făcea el prin Teleorman când era prefect. Deci, dacă îți cer procurorii DNA vreodată să mărturisești ce știi despre hoțiile primarului tău pesedist, de pildă, ideal este să le spui: ”Nu știu nimic, nu mărturisesc nimic. Altă întrebare?”

10 Să nu poftești casa aproapelui tău; să nu poftești nevasta aproapelui tău, Bombonica, nici robul lui, Grindeanu, nici roaba lui, Servila, nici boul lui, Ciordache, nici măgarul lui, Codrin nici vreun alt lucru care este al aproapelui tău. Așa e, bă-băiatule, are dreptate ordonanța a zece. Cu ce drept poftești la robul Domnului, Sorinel Grindeanu? Înscrie-te în PSD, ciordește vreo câteva milioane și pe urmă îți faci rost de sclavi câți vrei!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare