HomeActualitatePițurcă nu vorbește Rusescu

Pițurcă nu vorbește Rusescu

Selecționerul i-ar convoca mai degrabă la națională pe Usain Bolt și Speedy Gonzales, decât pe Raul Rusescu, a cărui vină majoră este că este golgheter.

Victor Pițurcă a uitat că pe vremea când juca avea două viteze – încet și pe loc –, însă era titular în atacul Stelei pentru alte calități care îl ajutau să dea goluri. Principala sa calitate nu era norocul chior, cel care te ajută să dai gol cu ceafa când te retragi spre propria poartă, ci norocul orb, aflat cu două clase de eficiență mai sus, care presupune ca mingea să lovească bara, apoi capul unui adversar, după care fanionul de la colț, de unde să ricoșeze din nou în bară, și de aici în genunchiul lui Piți – care în acel moment se încheia la jambiere – și să intre în poartă.

În zilele noastre, un băiat pe nume Raul Rusescu își face norocul cu picioarele lui, șutând fabulos din toate pozițiile, dar nu poate ajunge la națională, deoarece „nu are viteză”, conform explicației date de Pițurcă.

Până acum, Raul al nostru a crezut că la fotbal e important să dai goluri, imaginându-și că acesta este și motivul pentru care în joc se află o minge. Ntzz! i-a replicat selecționerul, ajutându-se de masa vocabularului, întrucât terminase fondul principal de cuvinte.

Rusescu a aflat, ulterior, din presă, că selecționerul pune accent pe viteză, atu care ne-a ajutat să dăm un gol din cele cinci care s-au marcat în meciul cu Olanda. În aceste condiții, degeaba a dat Rusescu 17 goluri în campionat până acum, că tot nu poate intra în concurență cu Marica, atlet care a înscris o dată, sau cu Mutu, care l-a egalat cu greu pe Ciprian la capitolul eficiență.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare