HomeActualitatePlatinică, o ai mică!

Platinică, o ai mică!

Este vorba de mintea Michelului, care vrea să revoluționeze fotbalul cu o idee ce ar face să roșească și un creieraș de Piți.

Când ești președintele UEFA, te gândești în primul rând să-l bați în nerozii pe șeful FIFA, cel care se maimuțărește pe la colocvii oxfordiste încercând să imite personaje din regnul superior.

Și atunci, vii cu o idee importată din rugby, adică sportul ăla practicat de băieți o țâră mai luminați, ca să te dai mare la amantă că stă în pat cu un vizionar.

„Ma cherrie, am o idee genială: ce-ai zice ca arbitrii să nu le mai dea cartonașe galbene jucătorilor, ci să-i elimine câte 10-15 minute, de fiecare dată când greșesc?“

Bravo, bă, Platinică, nici că puteai veni cu ceva mai tâmp, și am să-ți explic în continuare de ce un fotbalist de geniu cum ai fost matale nu mai poate fi și un președinte cu aceleași calități.

Să presupunem, Michelule, că la o fază mai controversată, se iau fotbaliștii celor două echipe la îmbrânceli, suficient pentru a le da galben, adică pentru a-i elimina puțin, în noua variantă.

Ia uite cum o să avem noi pe teren doar portarii – că ăștia nu au apucat să vină la meleu – și arbitrii, și să vezi atunci, timp de 10-15 minute, minunăție de fotbal; se vor crea spații, cum ar zice comentatorii, jocul se va aerisi, nu va mai fi înghesuială la mijloc, ca în curtea școlii, iar golul va pluti foarte des în aer.

Dragă apă Plati, iată și o altă idee pentru pedepsirea jucătorilor: timp de un sfert de oră să vândă semințe în tribune, pentru o mai bună interacțiune cu spectatorii. „Calde, băieți, cu sare, băieți, care mai dorește, care mai poftește…“

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare