HomeActualitatePonta, la un pas să fie reținut la Istanbul,...

Ponta, la un pas să fie reținut la Istanbul, pe motiv că și el e terorist!

Devastatorul atentat comis aseară pe cel mai mare aeroport din Turcia a dovedit încă o dată că oricât ar fi de dur un dictator, întotdeauna o să se găsească unii și mai duri ca el. Trecuți ca prin brânză prin filtrele de securitate ale aeroportului, trei indivizi, deocamdată neidentificați, și-au dorit să ajungă mai repede la ceruri și n-au mai așteptat să le arate stewardesele de unde se trage masca de oxigen, ci au decolat de capul lor, nu înainte de a lua cu ei zeci de oameni nevinovați.

După ce s-a spălat, regulamentar, pe mâini, de sânge de kurd, dictatorul Erdogan a promis că va face, va drege, va elimina, va garanta, deci e clar că nu va face mai mult decât a făcut până acum și anume nimic. Și, cum o nenorocire nu vine niciodată singură, milioane de români au putut afla aseară, de pe Facebook, că și Victor Ponta s-a aflat pe lângă aeroport la momentul atentatului, dar, având un șofer mai molâu, probabil, n-a ajuns la timp ca să călătorească și el gratis spre al nouălea cer. ”Nu știm ce căuta Victor Ponta iarăși la Istanbul, probabil că făcea naveta la spital, cu piciorul operat sau se ascundea, în mod tradițional, de DNA. Cert este că, în discuțiile avute cu cei prezenți, domnul fost premier s-a dovedit foarte curajos: el a declarat că va călători și în continuare la Istanbul, pentru că nu se teme de teroriști mai mult decât se teme de spitalele și dezinfectanții cu apă chioară din România”, au precizat surse din aeroport.

Pe fondul haosului produs de explozii, se pare că autoritățile turce ar fi vrut să-l rețină și pe Victor Ponta, după ce mai mulți români aflați în aeroport l-ar fi arătat cu degetul: ”Ăsta-i cel mai mare terorist al planetei! Am fost să votăm în străinătate, în noiembrie 2014, și ne-a terorizat! A ținut sute de mii de votanți din diaspora sub teroare!”, s-au plâns ei și, potrivit zvonurilor, polițiștiii turci l-ar fi umflat pe fostul premier, eliberându-l însă, la scurt timp, după ce el ar fi fost identificat de un ofițer sub acoperire ca fiind, de fapt, nu vreun terorist periculos, ci doar un politician mai mincinos decât Erdogan.

Oricum, se pare că Ponta va trebui să-și găsească un alt refugiu ca să scape de DNA, după ce autoritățile turce i-ar fi pus în vedere să nu mai calce prin Istanbul: ”Când au fost atentatele de la Bruxelles, Daciana Ponta era acolo. Acum, cu atentatele astea, Victor Ponta era la Istanbul. Nu știm de ce, dar e clar că teroriștii par atrași de familia asta ca muștele de rahat”, au precizat surse ale Securității turcești.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare