HomeActualitatePonta: „Dacă mai viscoleşte două zile, îl demit şi...

Ponta: „Dacă mai viscoleşte două zile, îl demit şi pe PF Daniel!”

Ninsoarea de-a dreptul băsesciană care a cuprins o mare parte a României oferă autorităţilor o nouă şi excelentă ocazie de a-şi demonstra incompetenţa. Toate autostrăzile sunt blocate, curentul electric este întrerupt în numeroase localităţi, iar primarii apar pe televizoare ridicând din umeri, pentru că ei se aşteptau să vină iarna, dar nu acum, ci mai la vară. Din locaţia secretă unde s-a ascuns până va trece viscolul, Victor Ponta a dat deja dispoziţii ca ninsoarea să înceteze, dar somaţiile sale au rămas fără apel. De aceea premierul este decis, spun surse apropiate găurii în care stă pitit, să ia măsuri drastice şi să taie în carne – mă rog, în grăsime – vie.

Primul vizat ar fi nimeni altul decât Patriarhul Daniel, care este, în opinia premierului, principalul vinovat pentru haosul din ţară. „Este inadmisibil să avem atâta zăpadă, iar patriarhul să stea cu mâinile încrucişate pe bani, ar fi declarat Ponta. Nu înţeleg ce mai vrea de la mine! I-am pus la dispoziţie întreaga infrastructură de moaşte, babe habotnice, lumânări, i-am alocat bani de la buget să-şi facă odată catedrala aia şi el mi-a promis că a vorbit unde trebuie şi că va fi o iarnă blândă. Iar acum, uitaţi-vă ce-i afară! Nu mai vorbesc că sunt afectate mai ales Muntenia şi Moldova, adică acele zone unde am fost votaţi masiv, de 200% din populaţie.

Ce vor spune oamenii ăia despre noi, mai ales că mulţi primari nici n-au reuşit să le facă provizii suficiente de ţuică fiartă şi în consecinţă mulţi moldoveni vor muri de foame? E clar că Daniel este un incompetent şi l-am avertizat deja pe pagina lui de Facebook: dacă în două zile viscolul nu încetează, îi dau „Unlike”, „Remove Friend” şi-l trimit şi la mănăstire. Regret că ţara şi Biserica sunt guvernate de asemenea incapabili mincinoşi, în timpul mandatului meu”.

 Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare