HomeActualitatePonta neagă cu vehemenţă: "Sunt cu barca prin Miami,...

Ponta neagă cu vehemenţă: “Sunt cu barca prin Miami, nu în Caraibe!”

Ştirea că Victor Ponta s-ar afla, împreună cu familia, pe vasul de croazieră de lux "Oasis of the Seas" în Caraibe a stărnit indignarea Prim-Ministrului, a cărui replică pe Facebook nu s-a lăsat aşteptată:

"Asistăm din nou la o intoxicare de presă pe care n-o mai bănuiesc (surprinzător şi pentru mine) venind din partea lui Băsescu, ci emisă de actualul băsist al Cotrocenilor, dl Iohannis. M-am prins acum de ce domnia sa a insistat să-şi petreacă vacanţa la Neptun. Încearcă să acrediteze ideea că, în contrast cu dumnealui, eu îmi fac concediul în locaţii luxoase şi luxuriante. În realitate, tocmai am închiriat o barcă simplă, de două persoane, în Miami şi dau la peşte cu o undiţă improvizată, deoarece o mulinetă nu mi-am permis la cât costă aici. Nici vorbă de croaziere ca în poveşti, astea-s poveşti pentru băsiştii care mai cred încă în Sindbad Marinarul, deşi timp de 10 ani au primit doar spanac de la Popeye Marinarul.

Da, soţia mea este cu mine, sper că nu consideraţi şi asta o fiţă scumpă – măcar în concediu să ne vedem şi noi mai des. Ea a rămas la hotel, face din tocana de legume adusă de acasă prânzul pentru azi. Nu ne permitem mese la restaurant, e mult prea scump şi prietenul Ghiţă nu ne însoţeşte din cauza problemelor cu conturile pe care i le fac procurorii lui Băsescu. Ca dovadă la tot ce am spus, postez şi o poză cu mine la Miami. Like & share dacă eşti şi tu pentru adevăr în România, numai cu Guvernul Ponta la timonă!" 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare