Poți petrece vacanța de vară într-un castel care a aparținut lui Napoleon Bonaparte

de Comunicat de presa , 04 iulie 2019

Dacă încă nu v-ați hotărât unde să plecați în concediu, avem o sugestie: Pieve San Quirico. Este un castel din Perugia, Italia, cu un domeniu de 607 hectare, care, din 1901, le aparține descendeților împăratului francez Napoleon Bonaparte.

Castelul poate găzdui 14 persoane. Are 7 dormitoare, fiecare cu baia proprie și alte două băi pentru oaspeți. Proprietatea a fost construită de Împăratul Frederick II, în secolul al XI-lea, dar a fost renovată de-a lungul timpului astfel încât să își păstreze aerul istoric. Ultimele îmbunătățiri au adus toate beneficiile lumii moderne, astfel încât oaspeții să aibă o experiență de cinci stele.

Castelul este potrivit atât pentru vacanțe împreună cu prietenii, dar poate fi și un loc perfect pentru cupluri. Curtea generoasă oferă spații umbroase unde să seviți un pahar de vin rece, câteva bruschete și brânzeturi fine italienești.

Activități demne de un cavaler modern

Proprietatea are și o piscină cu o panoramă ce taie respirația. De pe marginea ei se văd munții și dealurile ce înconjoară castelul. Tot pentru distracția oaspeților aici se mai găsesc și mese de biliard sau de tenis de masă. Mai puteți juca golf pe terenul cu 18 găuri aparținând castelului sau puteți merge călare să explorați împrejurimile.

Odată ajunși la Pieve San Quirico puteți să părăsiți proprietatea și să descoperiți împrejurimile. Castelul este împrejmuit de peste 2000 de hectare de grădini cu trandafiri, lavandă, dar și pomi fructiferi: rodii, cireși, măslini. De asemenea, aveți la dispoziție și o grădină de legume de unde se pot culege fără probleme roșii, ardei, vinete, castraveți. În apropierea proprietății sunt lacuri, pajiști și o pădure unde puteți merge la vânat de căprioare și de diverse specii de păsări.

Dacă aveți un buget generos puteți să alegeți și câteva tratamente spa, lecții de yoga, puteți merge cu un ghid specializat în căutat de trufe negre. Pentru un tarif suplimentar, proprietatea vă poate pune la dispoziție și un bucătar profesionist care vă poate găti toate cele trei mese ale zilei cu ingrediente culese din grădinile castelului. De asemenea, vă poate ține și lecții de gătit bucate tradiționale italienești sau puteți participa la sesiuni de degustare de vin. Proprietarii castelului vă pot oferi și tururi ghidare ale orașelor apropiate din regiunile Umbria și Toscana.

Pentru o asemenea proprietate prețurile sunt pe măsură. Pentru o singură săptămână în care vă puteți simți ca un cavaler al lumii moderne trebuie să scoateți din buzunar aproape 10.000 de euro. În această sumă nu sunt incluse și activitățile suplimentare descrise mai sus. Pentru a afla dacă proprietatea se află pe lista agențiilor de turism din România accesați https://termene.ro/cod_caen.

În imediata vecinătate a proprietății se află Castelul di Bagnara care poate găzdui 15 oaspeți și care are și o capelă. Este perfect pentru organizarea unei nunți sau a unor evenimente restrânse de familie.

 

Sursă foto: Facebook Dimore Storiche Italiane

 

 

Loading...

Comentarii

 • NEAGU MIRCEA

  14 iulie 2019 19:55

  ASTAZI 14 IULIE 2014 , AM AVUT O IDEE DE MANCARE ! SI ANUME PATRU OUA PRAJITE , OMLETA , SI CU 500 DE GRAME DE PESTE MARINAT HERING , PAINE , SI FANTA . MENIUL DE MANCARE , CRED CA Mi-A PLACUT . DAR ACEST MENIU DE MANCARE , NU ESTE OMOLOGAT ! EU CRED CA OUALE OMLETE TREBUIE SA FIE RECI ! IERI , MI-A FOST RAU DE LA STOMAC , DUPA ACEEA AM AVUT CAM O ORA STOMACUL GOL , AM BAUT OTETUL DE LA NISTE MURATURI DE GOGOSARI CA SA-MI RECAPAT IMUNITATEA , LA SUCUL GASTRIC DIN STOMAC , DUPA CARE AM MANCAT CARTOFI PIURE , IMPREUNA CU NISTE VEGETA , UN PIC DE ULEI , DUPA CARE M-AM CULCAT , ASTAZI NOAPTE PE LA ORELE DOUA DE DIMINEATA IN NOAPTE , AM MANCAT NISTE BISTUITI , AM BAUT UN PIC DE COCA - COLA . ASTAZI AM MANCAT PATRU MITITEI , SI PENTRU CA MA DUREA PICIORUL STANG , AM LUAT DOUA PASTILE DE DICLOFENAC , SI PENTRU CA MA DUREA CAPUL , AM MAI LUAT O PASTILA DE ANTINEVREALGIC , IMPREUNA CU SUC FANTA . AM MANCAT MENIUL INVENTAT DE MINE , ADICA PATRU OUA PRAJITE , SI CU UN PIC DE PIPER PISAT PE OUALE PRAJITE , IMPREUNA CU 500 DE GRAME DE PESTE MARINAT HERING CARE ESTE FOARTE ACRU , CARE CRED CA ESTE IN OTET , AM MANCAT APROAPE O PAINE DE 1 LEU , AM BAUT UN PIC DE SUC FANTA , DAR MAI TARZIU , AM AVUT PROBLEME CU STOMACUL , PROBABIL , DE LA CELE DOUA PASTILE DE DICLOFENAC , SI DE LA ANTINEVRALGICELE , UNA PASTILA . MAI TARZIU DUPA CE AM MAI REUSIT SA REZOLV , PROBLEMELE CU STOMACUL , AM MAI LUAT DOUA PASTILE DE LOPERAMID , CA SA NU MAI AM PROBLEME CU STOMACUL . DE ACEEA ZIC EU , CA TREBUIE OMOLOGATA IDEEA DE MENIU DE MASA DE OMLETA DE OUA RECI , IMPREUNA CU PESTE MARINAT HERING , CARE SE ARMONIZEAZA GUSTURILE ! PROBABIL , CA AR MERGE SI CATEVA MASLINE NEGRE LA OUA , DAR NU AM INCERCAT ACEST MENIU DE MANCARE , DEOARECE , NU AM AVUT SI MASLINE NEGRE . CRED CA AR TREBUI OMOLOGAT ACEST MENIU DE MANCARE , ADICA OMLETA RECE DE OUA , IMPREUNA CU PESTE MARINAT HERING , SAU , ALT FEL DE PESTE , ZIC CA AR TREBUI OMOLOGAT PE PESOANE VOLUNTARE CARE AR DORI SA PARTICIPE LA ACEST TEST , DE FEL DE MENIU DE MANCARE , PENTRU A NU FI DUPA ACEEA PROBLEME CU STOMACUL ! DAR DIN PUNCT DE VEDERE AL HRANIRII ORGANISMULUI , PATRU OUA OMLETA RECE , SUNT FOARTE HRANITOARE , IAR PESTELE MARINAT , IN OTET , ARE SI GRASIMEA DE LA PESTE , CARE ESTE FOARTE BOGATA IN VITAMINA A , ADICA CRED CA ESTE O CANTITATE MAI MARE DE VITAMINE , ATAT DE LA OUALE PRAJITE , ADICA OMLETA RECE , CAT SI DE LA PESTE , CARE ESTE FOARTE HRANITOR PENTRU ORGANISM , SI CARE CRED CA-I DA ORGANISMULUI UMAN , O MAI MARE CANTITATE DE ENERGIE .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  11 iulie 2019 20:02

  PROBABIL , CA UN STRAMOS DE-AL MEU , DIN URMA CU 200.000 DE ANI A FOST HOMO SAPIENS , ADICA UN GREC . ESTE FOARTE ASEMANATOR , FORMA DENTITIEI ! FORMA FETZEI , A POMETILOR , CAM ASEMANATOR , FORMA SPRANCENELOR , CAM ASEMANATOR , FORMA MAXILARULUI , CAM ASEMANATOR , DIN ZILELE NOASTRE , CU MODELUL DE HOMO SAPIENS , GREC , DIN URMA CU 200.000 DE DE ANI DE ZILE , DUPA ACEEA AU URMAT DACII LIBERI , ADICA , COSTOBOCII , IAR APOI AM URMAT EU , CARE FAC O COMPARATIE IN TIMPURI , DIN TRECUT SI PREZENT , PENTRU CARE AM SCRIS PREZENTA , SCRIERE .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  08 iulie 2019 11:27

  DA DOMNULE ! AM AFLAT ! STRAMOSII MEI , AU FOST UN TRIB DACIC , DENUMIT COSTOBOCII , CARE TRAIAU IN NORD , SI ERAU DACI LIBERI . PROBABIL DE ACEIA RUDELE MELE DIN PROVINCIE MUNCESC FOARTE MULT LA MUNCILE CAMPULUI , SI REUSESC SA SE INTRETINA SINGURE DOAR DIN MUNCA CAMPULUI , CARE ESTE O MUNCA TOTUSI FOARTE GREA PLINA DE GREUTATI , IAR FIECARE MEMBRU AL FAMILIEI ARE MUNCI BINE STABILITE , UNUL SE DUCE CU VACILE , ALTUL SE DUCE CU OILE ALTUL SE DUCE LA CAMP , ALTUL ARE TREBURI PRIN GOSPODARIE , CA SUNT ATATEA MUNCI SI ATATEA LUCRURI DE REZOLVAT , DA CATRE FIECARE MEMBRU AL FAMILIEI , CA SE POATE PUNE INTREBAREA , DAR DUMNEAVOATRA CAND AVETI TIMP LIBER ? , POATE DOAR DUMINICA , CAND TOATA LUMEA STA PE ACASA , DAR TOTUSI , CINEVA TREBUIE SA SE DUCA CU VACILE LA PASCUT , ALTCINEVA SA SE DUCA CU OILE LA PASCUT , ASTFEL INCAT , SE POATE PUNE INTREBAREA , DAR TOTI MEMBRII AI FAMILIEI , CAND POT FI TOTI LIBERI ? POATE DOAR IARNA , CAND TOTI MEMBRII AI FAMILEI , SUNT PE ACASA , DAR TOTUSI , SUNT TREBURI GOSPODARESTI , CA VITELE CER DE MANCARE , OILE CER DE MANCARE , PORCII CER DE MANCARE , IAR ASA CU MUNCILE SI DIN GOSPODARIE , TIMPUL , ESTE MAI MULT OCUPAT , TOATA VIATZA . SI CAND MA GANDESC , CARE AU FOST STRAMOSII MEI ? , REASPUNSUL ESTE , COSTOBOCII , ADICA DACII , LIBERI , DAR PROBABIL , SI STRAMOSII MEI , COSTOBOCII , NU ERAU CHIAR LIBER , ERAU MAI MULT OCUPATI , CU TREBURILE CAMPULUI , SAU PRIN GOSPODARIE , IAR IDEEA ESTE CA ERAU LIBERI , CA PUTEAU SA-SI CULTIVE SINGURI PAMANTURILE PE CARE LE AVEAU IN PROPRIETATE , SI INTR-UN FEL ERAU LIBERI , CA NU-I CHEMA NIMENI , PE NICAIERI , SI PROBABIL IN ACEST FEL ERAU DACI LIBERI , NEAVAND DE AFACE CU ROMANII , NUMAI DACA PROBABIL DACA DUPA ACEEA AU INTERVENIT REUNIUNI MIXTE DE FAMILII INTRE COSTOBOCII LIBERI , SI ROMANI , CARE PROBABIL , AU TRECUT PE ACOLO , PRIN NORD , DAR PROBABIL , STRAMOSII MEI , AU FOST FORTE OCUPATI , DE GENERATII DE-A RANDUL LA MUNCILE CAMPULUI , DAR ERAU LIBERI , IN NATURA , SI PROBABIL DE ACEEA EU POT SA SCRIU ACUM , DAR EU NU STIU CARE ESTE STRUCTURA MEA GENETICA EREDITATA ! SA PRESUPUN , CA EU SUNT UN URMAS AL COSTOBOCILOR ! PA ! V-AM SALUTAT ! TOATE CELE BUNE ! NUMAI DE BINE SA AUZIM !

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  08 iulie 2019 10:49

  AM AUZIT CA S-A DESCOPERIT O CETATE VECHE DE 3000 ANI INAINTEA EREI NOASTRE , CAM PRIN SECOLUL XIV , INAINTEA EREI NOASTRE , IAR MATERIALELE DE CONSTRUICTII ERAU , LUTUL SI LEMNUL , SI STAU SI MA GANDESC , CUM DE CEI MESTERI IN ALE CONSTRUCTIILOR AU REALIZAT ASA CONSTRUCTII DE DURABILE VECHI DE 3000 DE ANI DE ZILE , CAM DE PRIN VEMEA BRONZULUI , POATE INNAINTE DE ROMANI . CA ROMANII AU APARUT CAM PRIN ANUL 100 , ERA NOASTRA , PE MELEAGURILE NOASTRE . MAI DEMULT AM AUZIT LA TELEVIZOR , CA LUTUL UTILIZAT IN CONSTRUCTII , PROBABIL SE AMESTECA CU PIETRIS , PIETRE , SI SE ARDEA LUTUL IMPREUNA CU PIETRELE NU LA O TEMPERATURA PREA MARE ASTFEL INCAT LUTUL SA SE LIPESCA DE PIETRE SA FORMEZE UN CORP COMPACT , LA FEL DE REZISTENT PRECUM SUNT VASELE DE LUT ARSE , CE AU O DURABILITATE FOARTE MARE SI SUNT FOARTE DURE VASELE DE LUT , PROBABIL CA IN URMA CU 3000 DE ANI DE ZILE , INNAINTEA EREI NOASTRE INCA NU S-A INVENTAT CIMENTUL IAR LA CONSTRUCTII SE FOLOSEA DECAT PIETRIS , LEMNE PAIE SI LUT . CE MESTERI GROZAVI AU FOST STRAMOSII NOSTRII CA SE PRICEPEAU LA CONSTRUCTII IN URMA CU 3000 DE ANI DE ZILE . STAU SI MA GANDESC CE STRAMOSI AU FOST ACEIA CARE AU CONSTRUIT CETATEA CU 3000 DE ANI DE ZILE ? OR FI FOST OAMENI DIN EPOCA BRONZULUI ? NU STIU , DAR TREBUIE SA MA MAI DOCUMENTEZ CARE AU FOST STRAMOSII MEI , IN URMA CU 3000 DE ANI DE ZILE , CA DACA STAU SA CAUT LA ARHIVA DUPA NUMARUL DE CASA , MAI MULT DE STRABUNICUL , SAU STRABUNICA , EU NU POT SA STIU NIMICA . POATE DOAR LUAND CA REPER , REGIUNEA GEOGRAFICA , POATE CA O RAMURA A STRAMOSILOR MEI SE TRAG , DIN ROMANI , PROBABIL , ASA CA ORIENTARE GEOGRAFICA , DAR DACA MA GANDESC , LA HARNICIE , PROBABIL , CA O RAMURA A STRAMOSILOR MEI AU FOST POATE DACI , CA RUDELE MELE DIN PROVINCIE , MUNCESC , LA CAMP , CAM PESTE PUTERILE OBISNUITE ALE UNUI OM , SI SUNT SLABI , SI MANANCA CAM NU MULTA MANCARE , DOAR DE 2 ORI PE ZI , DIMINEATZA PE LA ORA 8 , SI SEARA PE LA ORA 1800 , SI SE CULCA , DEVREME DEOARECE , SUNT EXTREM DE OBOSITI , DE LA MUNCA CAMPULUI . DE ACEEA EU NU AM RAMAS , PE LA TZARA PRIN PROVINCIE , DEOARECE CEI DIN PROVINCIE , CAM MUNCESC MAI MULT DECAT POATE SA MUNCEASCA UN OM NORMAL . SI ESTE FOARTE DIFICIL , LA CAMP , LA DAT CU SAPA , LA CARTOFI , INCAT DUPA O ZI DE MUNCA LA CAMP , AM SIMTIT CA NU MAI POT DE SPATE CA MA DUREA FOARTE TARE SALELE . IAR CU CARTOFII TRAIESC LA TZARA UN AN DE ZILE , PE LANGA CELELATE PRODUSE AGRICOLE , PORUMB , CEAPA , UN PORC SAU DOI PORCI , OI , VACI , VRE-O 2 CAI LA MUNCILE CAMPULUI , CU PLUGUL MANUAL , DE FIER , SI TOTUSI , ACEI OAMENI , SUNT SLABI , SI MUNCESC , EXTREM DE MULT , MAI MULT PETRU VIATZA PERSONALA DE LA TZARA , IAR ASA CU MUNCILE DIN ZI IN ZI , CA PARCA NU SE MAI TERMINA MUNCILE , TOT ASA TREC SI ANII , SI TE INTREBI , CAM CU CE TE-AI ALES DUPA ATATA MUNCA DE ANI DE ZILE ? SI RASPUNSUL , AR FI , NU NE-AM ALES CU NIMIC ! AM MUNCIT FOARTE MULT , CA SA TRAIM !

  raspunde comentariului
+