HomeActualitatePreafericitul Ponta ne cântă prohodul în Sfânta Duminică

Preafericitul Ponta ne cântă prohodul în Sfânta Duminică

Ați dormit bine? Perna a fost moale? Încă-i cald în casă? Ați început să strângeți de-un concediu pentru 2013 la all inclusive în Bulgaria? Din păcate, la anul, dacă-l mai prindem de maya, o să ne petrecem vacanța de vară la muncă, de preferabil o să-ți iei liber de la primul loc de muncă pentru a te bucura de celelalte două. Ponta ne-a anunțat duminică dimineață, când nici lui Dumnezeu nu-i pasă de criză, că sfârșitul anului 2012 vine fără bani la spitale și pensii. Evident, de vină-i greaua moștenire. Așa-i când înveți management național cu tătuca Ilici, profu’ de rusă.

Victor Ponta e nevoit să se scormonească prin buzunare de bani pentru medici și bătrâni, altfel îi pierdem și p-ăștia pe care-i mai avem. Vor pleca toți în străinătate, c-acolo cică se trăiește bine și-ți dă statul după cum poate, nu doar în perioada de alegeri. Stai puțin. Poate asta-i strategia. Așa ajungem 15-16 milioane și se face un alt referendum. Ponta, pezevenghi mic, tu deliberat îți întorci buzunarele pe dos? Hai că știm că ai banii la ciorap.

La iarnă, adică ultimele 45 de zile din an, să nu faceți excese. N-o s-avem nici medici să ne trateze, nici bătrâni să ne descânte. Gata, devenim oficial țară în care-i ilegal să te îmbolnăvești. Dacă o să vă permiteți porc de Crăciun, să nu mâncați prea mult, că n-are cine să vă scoată excesul de carne din gât. Să mâncați multe fructe, că au vitamine, dar de preferat d-alea de plastec, ornamentale, că țin mai mult. Să vă îmbrăcați gros, că iarna asta o să fie geroasă. Puneți pe voi tot ce aveți, geci, fulare și covoare. Și să nu vă deocheați de frumoși ce sunteți, d-aia-i bine să vă scuipați des „ptiu, să nu te deochi, că n-ai bunică să te descânte”.

Hai să-ncheiem optimiști: Toamnă fericită!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare