HomeActualitatePreviziuni șocante făcute de Baba Ranga

Previziuni șocante făcute de Baba Ranga

Baba Ranga, cunoscută sub numele de A lu` Sculeru din deal, a fost o celebră clarvăzătoare din Flămânzi care a murit iarna trecută, înecată cu un colț de pâine prin care trecuse spirt. Ca și bulgăroaica Baba Vanga, românca a prezis tot ce-i trecea prin cap. Următoarele predicții se referă la România anului 2013:

– „În ianuarie, o să fie frig rău, mamă. Val de spirtoase vor curge dinspre ruși și americanii se vor băga pe filieră cu whiskey. O să fie o bătălie apocaliptică, mamă. Ca-ntotdeauna, cele mai grele războaie se vor purta pe pământ românesc”.

– „Pe la finalul lunii februarie o să vină dezastrul. Cei de la putere vor aduce scumpiri criminale. O să scumpească alimentele precum berea, sucurile precum votca și, pentru numele lui Dumnezeu, o să ajungem să ne spălăm pe dinți cu apă”.

– „Mărțișorul ne va aduce noi speranțe de viață. Vor apărea noi locuri de muncă și oamenii vor dispărea din crâșme. Mai mult spațiu pentru mine”.

– „De 1 Aprilie o să vă dați seama că tot ce am zis mai sus e o păcăleală. Ce să-i faci, mamă? Așa-i omul la băutură, jucăuș”.

– „În 2013 n-o să mai sărbătorească nimeni 1 Maiu. Un val de oameni, ipsteri sau cum le zice, vor spune că nu mai e nimic nou de făcut, așa că vor bea pe 2 mai, ca să facă o diferență”.

– „Văd cu ochii minții cum primele raze de căldură vor aduce și topirea completă a salariilor. O să trăim pe bonuri de masă și trecuți la caiet. Vin vremuri grele că și caietele sunt subțiri și n-are pix a trece pe toată lumea”.

– „Din iulie până-n septembrie plec în Vama Veche, deci nu știu ce-o să se-ntâmple cu România”.

– „Multe universități vor introduce, din octombrie, noi modalități de a da licențe, doctorate, masterate: studenții vor cădea sub mese în încercarea disperată de a pune mâna pe o diplomă”.

– „Odată cu frigul din noiembrie, ne întoarcem la paharul mic și sprinten de țuică, că vor veni și alte tăieri și vom vinde și vaza din care altădată beam țuică”.

– „Din decembrie n-o să mai avem vreun motiv să trăim. Cămara o să fie goală, fără zacuscă, fără pâine, fără nimic. Nici ajutor social, nici băutură pe datorie, nimic… o altă Apocalipsă!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare