HomeActualitateProtestatarii din Piața Victoriei se plâng că le put...

Protestatarii din Piața Victoriei se plâng că le put pantofii după ce l-au călcat, din greșeală, pe fostul ministru Ciordache

Abia sacrificat, pe principiul ”cel mai prost din curtea școlii pleacă primul acasă”, din guvernul Slugăreanu, Florin Ciordache și-a luat inima în dinți, fesul pe cap și fularul la gât și a plecat să ia pulsul Pieței. După propria sa mărturisire, fostul ministru a fost foarte dezamăgit să afle că niciunul dintre manifestanți nu știa, de fapt, pentru ce protestează și nu era la curent cu ordonanța 13.

Firește, mulți s-au arătat sceptici față de declarațiile fostului ministru, afirmând că, în lipsa oricărei dovezi, nu-l pot crede când spune că ar fi fost în Piața Victoriei. Unii au afirmat chiar că, la cât e de prost, n-ar fi de mirare ca Florin Ciordache să fi mers, de fapt, nu la Piața Victoriei, ci în fața Palatului Cotroceni, și s-o fi întrebat de ordonanța 13 pe celebra Floricica Dansatoarea. Suntem însă în măsură să garantăm că ex-ministrul chiar a fost în Piața Victoriei, după ce mai mulți demonstranți ne-au contactat la redacție pentru a ne dezvălui pățaniile lor absolut incredibile cu el.

”Mă aflam în Piață, cam în a patra zi de proteste, când, în înghesuială, am călcat pe ceva moale, ne-a mărturisit un protestatar. M-am uitat, era pantoful unui domn cu fular și fes pe cap. Am zis pardon, omul nu mi-a răspuns, și am trecut mai departe. Pe moment nu am simțit nimic, dar când am ajuns acasă și m-am descălțat, mi-am dat seama că pantofii mei put groaznic. N-aveau nimic pe talpă, dar totuși puțeau îngrozitor. I-am spălat în cadă, i-am dat cu cremă, dar tot put, chiar și acum. Îi țin pe balcon și, dacă nu le iese mirosul, am de gând să-i arunc și să-mi cumpăr alții, deși abia mi-i luasem pe-ăștia, am dat o căruță de bani pe ei.”

Un alt demonstrant a trecut prin aceeași dramă, după ce a călcat, din greșeală, tot pe un domn mai în vârstă, cu fes pe cap și cu fularul ridicat peste gât. ”Nu i se vedeau decât ochii, avea niște ochi mici, ca de șobolan, și m-am întrebat unde anume mai văzusem eu ochii ăia, că sigur îi văzusem undeva. Când am ajuns acasă și am simțit cum îmi miros pantofii, de când îl călcasem pe bombeu, mi-am amintit unde-l văzusem pe tip: la televizor. Era chiar Ciordache”, ne-a spus omul. El intenționează acum să ceară amendarea lui Dragnea, pentru că l-ar fi lăsat pe Ciordache în piață: ”Atunci când proprietarul unui câine lasă rahații patrupedului pe stradă, e amendat zdravăn. Nu e corect ca Dragnea să-l lase pe Ciordache pe stradă, să calce toată lumea în el, și să nu plătească pentru asta”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare