HomeActualitatePsihiatrii români, gata să blocheze pentru Ponta două etaje...

Psihiatrii români, gata să blocheze pentru Ponta două etaje la Obregia!

Declaraţia făcută din biroul lui de pe Facebook de către premierul fugit al României, Victor Ponta, potrivit căreia, dacă ar fi fost operat în România, s-ar fi blocat două etaje la Spitalul Militar şi ceilalţi pacienţi ar fi fost lăsaţi de izbelişte de medici a stârnit o adevărată furtună în mediul virtual. Internauţii l-au acuzat pe Ponta de ipocrizie, dar şi de minciună, după ce s-a dovedit că pentru soţia ambasadorului Olandei, operată la Spitalul Municipal, nu s-a blocat nici un etaj, cum susţinea el. Iată însă că, în vreme ce medicii de la Municipal i-au bătut obrazul premierului, alţi doctori – români, nu turci! – se arată de acord cu Ponta.

Astfel, mai mulţi psihiatri de la Spitalul “Alexandru Obregia” din Capitală ne-au contactat la redacţie pentru a-şi manifesta disponibilitatea de a-l interna pe Ponta. “Pacientul Ponta e un caz grav, am putea spune chiar disperat, şi are nevoie urgentă de tratament. Suferă de mitomanie în fază avansată, practic noi nu am văzut, în atâţia ani de carieră, un individ care să mintă mai mult. I-a minţit până şi pe medicii turci, în privinţa datei de naştere. Înţelegem că este acoperit, dar măcar în faţa medicului să spună adevărul, nu de alta, dar există riscul să uite că a fost operat şi să înceapă să se vaite de dureri la celălalt picior, de-l mai operează încă o dată chirurgii turci”, a precizat un psihiatru.

Medicii de la Obregia susţin că ar face orice ca să-l aibă pacient pe Ponta. “Am văzut scandalul iscat de declaraţia cu blocatul etajului. Domnilor, dar nu este nicio problemă, să vină Ponta la noi, că eliberăm rapid două etaje, îi trimitem pe Napoleoni să se joace de-a Waterloo în curte, pe Ceauşeşti îi punem să ţină discursuri pe terasă, iar el va avea două etaje la dispoziţie, să mintă cât o vrea. Repet, dacă ar veni la Obregia în regim de urgenţă, poate că ar mai avea o şansă. La România mă refer, că Ponta e nevindecabil”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare