HomeActualitatePuşcăriaşii de la Jilava: „Dacă Moş Crăciun există, ni-l...

Puşcăriaşii de la Jilava: „Dacă Moş Crăciun există, ni-l aduce pe Năstase!”

Febra Sărbătorilor i-a cuprins chiar şi pe necinstiţii încă negraţiaţi de guvernul de cinstiţi. În toate puşcăriile din ţară, deţinuţii îi scriu Moşului. Ăia care nu sunt şmecheri îi scriu pe hârtie, chit că, la cum se mişcă Poşta Română, scrisoarea o s-ajungă de Paşte. Ăia care sunt şmecheri şi au acces la net îi scriu direct pe blog. Iar ăia care sunt şi mai şmecheri nici nu-i mai scriu, ci trimit 200 de sportivi peste el, să-i ia sacul, haina de blană şi taxa de protecţie.

Şi la Jilava este forfotă mare, mai ales de când s-a auzit că Adrian Năstase, cel mai iubit fiu al închisorii, s-ar putea întoarce. Deţinuţii de aici i-au pregătit lui Bombonel nu doar un pat la ei în celulă, cu bombonica de rigoare pe cearşaf, ci şi un frumos program artistic. Formaţia oral-instrumentală „Ză Brele” îi va cânta, cu acest prilej, colinde de Crăciun, dar şi superba piesă a lui Bănică Jr, „Doar un Crăciun cu tine”.

De altfel, potrivit surselor noastre, majoritatea puşcăriaşilor care i-au scris lui Moşu nu i-au cerut acestuia nici liberare condiţionată, nici amnistie, nici vorbitor, nici pachete, nici droguri în sarmale şi celulare în cozonaci. Dimpotrivă, ei au avut o singură dorinţă: să li-l mai aducă o dată pe Adelu. „Dacă Moş Crăciun există cu adevărat, ni-l aduce pe Năstase”, au declarat, într-un glas, puşcăriaşii.

Unii şi-ar dori chiar ca Năstase să fie Moş Crăciun, în cadrul micului moment coregrafic organizat de ei de Sărbători: „L-am rugat pe Becali, dar ăla nici n-a vrut s-audă, cică Crăciunul i-ar aminti de hahalera de Crăciunescu! Aşa că ne-am gândit la Năstase: bătrân este, bogat este, în roşu este, sacul plin îl are, e perfect. Ca să nu se supere adevăratul Moş Crăciun că i-a luat numele, noi o să-i spunem lui Năstase Moş Crăcin şi toată lumea o să fie mulţumită”.

Exclusiv online

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare