HomeActualitateRâzătoarea Borner

Râzătoarea Borner

– Moda emisiunilor impertinente de haleală face ravagii. Un promo la Top Chef, pe Antena1, ni-l arată pe un bucătar-șef răstindu-se la un concurent: ia-ți pâinea și pleacă! Vorba aia: din bucata mea de pâine, am hrănit un bucătar și-un câine. Marș d-aici, băi, Ratatouille!

– În Dragoste dulce-amară, serialul indian preferat al bunicilor domnului Micula, pe Național TV, toate doamnele din Bollywood apar în haine de culori aprinse și stridente, curcubeu ROGVAIV. Vă dați seama pe vremea televiziunii alb-negru ce pierdeam? Atunci totul era gri, cu personaje negricioase.

– Într-un ID de post, pe Kanal D, spectatorii dintr-un cinematograf încep să arunce unii în alții cu popcorn, râzând ca tâmpiții. E clar că n-a fost filmat într-o sală din Turcia. Acolo intrau imediat ienicerii și spahiii din armată și-i biciuiau pe telespectatori, până strângeau cu limba floricelele de pe jos.

– Film documentar interesant pe TVR2: Memorialul Bucureștilor, de Lucia Hossu-Longin, despre Marele Cârmaci și blocurile ridicate de el după ce a ras cartiere întregi de case. A, nu e vorba despre Cârmaciul Oprescu! Filmul despre ororile arhitecturale din anii noștri o să ruleze ceva mai târziu.

– Din ce în ce mai des văd terenuri albastre de joc la turneele de tenis, fapt ce arată că banii lui Țiriac fac legea în sportul albastru. Totul e să nu-i vină ideea pe mustață să vopsească bleu și pădurea de la Balc. Deși pentru bieții mistreți căsăpiți situația e oricum albastră.

– Pe Euforia TV sunt nesfârșite și uimitoare seriale asiatice cu floricele și doamne cu ochi mici zâmbitori. Ceea ce înseamnă că nivelul de trai al românilor a crescut vizibil. Telespectatoarele nu mai sunt, în majoritate, gospodinele telenoveliste, ci menajerele lor filipineze.

– Am privit cu nostalgie noile reclame la răzătoarea Borner. Mai țineți minte răzătoarea Borner? Ehe, ea apare pe ecrane numai în perioadele de criză, când cetățenii răzuiesc varza, o călesc și o mănâncă în sufragerie cu ochii pe minunățiile aruncate pe jos de jurații ăia îmbuibați de la Masterchef.

– Pe Kiss TV am văzut un videoclip la piesa „Fără el”, fredonată de una, Lora. La cum sună maneaua asta, trebuia filmată în față la o șaormerie, cu formația Azur backing vocals.

– Hai că-i tare! Madam Bahmuțeanu i-a furat tigaia Mirabelei Dauer și ne spune, absolut incredibil, că datorită instrumentului Dry Cooker a slăbit foarte mult! Dragă Bahmu, eu cred că fundul tigăii deformează prea tare. Nu ți-ai mai văzut de mult imaginea reflectată în ochelarii lui Prigoană, nu?

– Și culmea reclamei, pe DDTV, puiul mic și imbecil al Zero TV, o doamnă stomatolog făcea publicitate unui produs numit Perident. Domnu’ Dan, vedeți că angajații de la DDTV fac mișto de viitorul președinte, difuzând imagini cu cabinete dentare!

– LA CNN harta meteo era acoperită aproape total de o persoană, cum să spun politically corect?, ușor supraponderală. Incorect aș spune: o grăsană. Cred că pe doamna o folosesc, în general, în condiții de uragan. Nici Sandy n-o urnește din loc!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare