HomeActualitateRetroperspectiva sportivă a săptămânii

Retroperspectiva sportivă a săptămânii

Fotbal: În etapa a șasea a Ligii Întâi la fotbal, Steaua a învins foarte greu Viitorul, cu 1-0. Hagi a anunțat că e singura persoană care știe că nu a fost blat. "Atât timp cât eu nu știu nimic, clar că a fost un meci corect. Mai ales că jucătorii mei au jucat cum le-am spus: la victorie…. pentru adversari."

Handbal: Băieții din echipa de handbal HCM Constanța au primit 1,5 milioane de lei de la Consiliul Local, pentru a-și continua activitatea până la final de an. Mazăre a declarat: "Banii ăştia îi alocasem pentru vacanța mea de 7 zile în Brazilia, dar nu mai merg, că tre să-l ajut pe Dragnea cu niște chestii. Voturi. Sau cum le zice?"

Tenis: Simona Halep a pierdut meciul din turul III, de la U.S.Open. Imediat după înfrângere, Victor Ponta a fost foarte dezamăgit, căci nu mai poate profita de popularitate pe cârca acesteia. Pe parcursul jocului, câțiva fani ai Simonei, i-au transmis premierului un banner, cu un mesaj: "Ponta, să dea Dumnezeu să ajungi în toamnă, așa cum e Halep acum. Adică, la alegerile prezidențiale, să rămâi pe locul 2!"

Baschet: Surpriză la mondialul din Spania. Noua Zeelandă a realizat pe teren, înaintea meciului cu Turcia, tradiționalul "Haka", strigatul de luptă al echipei lor naționale de rugby. Turcii nu le-au respectat ritualul și s-au retras la cabine timp de 5 minute. "Ne pare rău, jucatorii mei trebuiau să fie concentrați, așa că am plecat la cabine ca să realizăm și noi tradiționalul "Kaka", ritual care se suprapune perfect peste ceea ce au făcut adversarii noștri la început de meci.", a consemnat antrenorul turc.

Și iar fotbal: La.finalul meciului de la Zagreb, Ovidiu Hoban de la Petrolul Ploiești a sărit să îl bată pe team-managerul echipei, după o altercație în vestiar. "Nu sunt vinovat cu nimic. Antrenorul Răzvan ne-a spus să batem tot ce prindem în campionatul ăsta.  Credeți-mă că nu l-am bătut pe Mario (managerul). Doar l-am faultat puțin în gură.", a spus Hoban. După ce a observat sângele de pe buzele încasatorului, Ovidiu a recunoscut că a fost un fault de roșu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare