HomeActualitateRevista presei din 19 noiembrie

Revista presei din 19 noiembrie

Adevărul îmi dă răspunsul pentru o întrebare care mă frământă de multă vreme: cum ajungi pe Marte în 2023 și unde poți aplica pentru jobul de astronaut marțian. Evident, n-o să vă spun și vouă, că n-am chef de-nghesuială. Mă duc doar eu cu soacră-mea și cu vecinul de etaj, iar la revenire o să fiu singur.

Tot din Adevărul aflăm ce a pățit „un pieton aflat între două mașini”: a fost accidentat. Lucru destul de probabil de altfel. Cred că o știre cu adevărat interesantă ar fi fost „un pieton aflat între două mașini a reușit să scape fără să fie accidentat”. Sau un autovehicul a călcat un pieton fără să-i producă nicio zgârietură.

Mihai Tatulici se plânge în Evenimentul zilei că „a fost șomer cu acte în comunism”. Deci, încă unul dintre lucrurile schimbate în rău de Revoluție a fost situația lucrativă a lui Tatulici. Dacă nu erau „evenimentele” am fi fost scutiți de emisiunile lui de jelanii patriotice.

Lucian Diniță, șeful Poliției Rutiere, prorocește în paginile aceluiași ziar că „o să ajungem să construim cimitire în loc de case”. Nu știam că ăsta e noul trend în materie de imobiliare, însă mă declar un entuziast susținător al acestei idei. Măcar așa o să fim scutiți de zgârie-norii de 25 de etaje construiți pe baza unor autorizații de P + 3. Nu deranjează pe nimeni faptul că o să avem cavouri – P -10, nu?

Mai vreți o veste bună? OK, atunci, în mod paradoxal, trebuie să vorbim despre realitatea.net, care ne anunță că a apărut o nouă fază a evoluției umane: adultescența. Prin cuvântul ăsta pocit se înțelege tendința de a-ți prelungi adolescența până către sau după 30 de ani.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare